GTX 1660 Super sistem 12.750 TL'ye sarı siteden alınır mı?

hsnumtozlp

Centipat
Daha fazla  
Esenyurt'ta satılıyor. Ve fiyatı da uygun gibi geldi. Kardeşime almayı planlıyorum. Sizce nasıl? Valorant, Fortnite tarzı oyunlar için. Kaç FPS alır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının kendisi zaten o fiyat aldığın sistem kaç yıllık 2. el alacaksan fazla gitmiceğini bilmelisin iş yaparken ya da oyun oynarken herhangi bir arıza çıkarsa geri dönüşüde olmaz. Kısa süre için lazımsa al gitsin ama iyice araştır.
6-12 ay dayanır oda ne kadar kullanılmış olduğuna bağlı.
Temizlik yapıldı termal macun sürüldü falan demiş ama bunlar satış tekniğidir GTX 16 serisi 6-7 yıl önce çıktı 1 2 yıl sonra almış olsa ortalama 4 yıllık bir sistemden bahsediyoruz dediğim gibi fazla dayanmaz.

Peki siz ne önerirsiniz? Bütçem maksimum 19 ya da 21k olabilir.

Ben 4060 sistem öneririm. Hem 0 hem RTX hem gelişmiş teknoloji ortalama 30 bin falan olması lazım 20 bine keyif alarak oyun oynayamazsın.
4050 de olur 40 seri aşağısı alınmaz.

Ben 4060 sistem öneririm. Hem 0 hem RTX hem gelişmiş teknoloji ortalama 30 bin falan olması lazım 20 bine keyif alarak oyun oynayamazsın.
4050 de olur 40 seri aşağısı alınmaz.
Hocam arkadaşın bütçesi 20k civarı siz RTX 4060 sistem öneriyorsunuz, 4060 da alınmaz ucuz ve düzgün sistem olmadığı sürece. RTX 3060, R5 5600 lü bir şey bulunabilir bu bütçede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…