GTX 1660 Super sistem çok cabuk ısınıyor

70-75 dereceler oyunlar için normal sadece Fall Guys biraz fazla oda oyunla kaynaklı bir sorun olabilir.

70-75 dereceler oyunlar için normal sadece Fall Guys biraz fazla oda oyunla kaynaklı bir sorun olabilir.
Sadece Fall Guys'ta oluyorsa o zaman dediğiniz gibi hocam ben orayı kaçırdım ama öyle de çok saçma oluyor diğer oyunlarda normal olup çok fazla sistem istemeyen oyunda 70 derece olması.

Sadece Fall Guys'ta oluyorsa o zaman dediğiniz gibi hocam ben orayı kaçırdım ama öyle de çok saçma oluyor diğer oyunlarda normal olup çok fazla sistem istemeyen oyunda 70 derece olması.

Evet biraz garip sanırım Cyberpunk gibi bir optimizasyon sorunu yoksa Fall Guys 60-65 dereceleri geçmez.

Evet biraz garip sanırım Cyberpunk gibi bir optimizasyon sorunu yoksa Fall Guys 60-65 dereceleri geçmez.
Roblox Full grafikte 55C'yi geçmedi
Valorant 48-53C
Boşta 40-45C arasında.
Fall Guys lobide 68-70C oyun içinde 63-69C arası oluyor.

Roblox Full grafikte 55C'yi geçmedi
Valorant 48-53C
Boşta 40-45C arasında.
O zaman sıkıntı Fall Guys oyununda. Ekran kartınız sağlam endişelenmeye gerek yok.

Roblox Full grafikte 55C'yi geçmedi.
Valorant 48-53C
Boşta 40-45C arasında.

Normal değerler endişelenmene gerek yok bazı oyunlarda optimizasyondan dolayı bilgisayara verilen yük çok oluyor bundan dolayı sistemin ısısı artabiliyor çok yüksek değerleri görmediğin sürece için rahat bir şekilde kullanmaya devam edebilirsin yine de için rahat etmezse bir sıvı soğutma veya ek fan takviyesi yapabilirsin ama şu anda öyle bir eklemeye pek de gerek yok. Bir iki yıl sonra düşünmen gereken şeyler bunlar dereceler 80-85 seviyelerini gördüğünde(bu tarz oyunlar için yüksek sistem gereksinimleri isteyen oyunlarda[bazı oyunlarda] 80-85 derece senin sistemin için normal) ileride Roblox'da Fall Guys da 80-85 dereceleri görürsen fan veya sıvı soğutma eklersin olur biter.

Oyunlarda yeteri kadar FPS alabiliyorum aslında. NVIDIA'nın denetim masasından yapılacak optimizasyon veya güç tasarufu ayarı var mıdır ?

Biraz araştırdım aynı ekran kartına sahip olan kişlerde Fall Guys da 69C'leri görüyor. Hatta bazısı Valorant'ta bile 62C.

Sistemden sisteme değişir ekran kartı markası ve soğutma seviyesi bunları etkiler sorun etmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…