GTX 1660 Super sistem Cyberpunk 2077'yi hangi ayarlarda oynatır?

4.2 Ghz OC yapmış. High denenir ama bazı ufak tefek ayarları medium'a çekebilirsin. Kapalı alanlarda FPS daha iyi olacaktır ama şehirde 60 FPS ortalamasını tutturmak zor olabilir şu anlık.
Aklıma getirdin, Ryzen 3 3100 işlemcimi 4 GHz'e overclockladım. Bir tık daha iyi FPS alabilirim sanırım.
Day 1 patch geldi mi? Gelince bir artış olabilirdi.
Oyunları hiç takip etmediğim için bilmiyorum.

Aklıma getirdin, Ryzen 3 3100 işlemcimi 4 GHz'e overclockladım. Bir tık daha iyi FPS alabilirim sanırım.

Alırsın. Hem Ryzen 3100 ile 3600 arası %25 FPS oynamaz yani onun 40 aldığı yerde senin 30 alman söz konusu değil. Bu FPS seviyelerinde maksimum 3-5 oynar.

Alırsın. Hem Ryzen 3100 ile 3600 arası %25 FPS oynamaz yani onun 40 aldığı yerde senin 30 alman söz konusu değil. Bu FPS seviyelerinde maksimum 3-5 oynar.
Hocam siz satın aldınız mı? veyahut yüklediniz mi?
Fps değerleriniz nasıl?

Tamamdır bekliyorum

Ultra'da 60 civarı oynatıyor.

Al buradaki direk senin sistemin bu ayarı yaparsan daha iyi performans alırsın, bundan önceki videodada tüm ayarlarda test ediyor 1660S'i.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…