GTX 1660 Super sistem düşük FPS sorunu

fermanzen

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar günaydın. 16 GB RAM i3 10105F işlemci ve Gigabyte GTX 1660 Super sisteme sahibim. Yalnız şöyle bir problem yaşıyorum. Testlere baktığımda bu sistem ile sorun olmadan performanslı bir şekilde oynanabilen oyunları ben oynayamıyorum. Örnek olarak ETS 2'de (yüksek- orta ayarlar. En yüksekte de FPS değerleri aynı) 40-50 FPS arası, GTA 5'te 40-50 FPS arası alıyorum. CS2'de 90 FPS civarında oynuyorum. Diğer oyunlara bakmadım ama mesela ETS 2 de GPU ve CPU kullanımım da olması gerektiği gibi. %85-90 küsur GPU %25-30 civarı da CPU kullanımı oluyor ama bahsettiğim gibi hiçbir şekilde tatmin olamıyorum. Sürücülerim güncel ve bilgisayarımda performansı etkileyecek bir şey yok. Tertemiz kullanıyorum, oyunları sadece Steam'den indiriyorum ve bunun dışınca bilgisayarıma indirdiğim bir şey yok. Bu konu hakkında ne yapabilirim ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…