Sistemde hem eski hem yenilenmiş temiz parçalar mevcut. Her şey sorunsuz çalışmakta. Hazır sistem alarak yükseltmek istediğimden dolayı elden çıkarmak istiyorum. Bu sistemin fiyatı 2.elde yaklaşık ne olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çok uyguna hazır sistemler görüyorum hocam. Birkaç parça için yükseltmeye vereceğim paranın biraz fazlasıyla tüm sistemi komple yenileyebilirim diye düşündüm. Mesela ekran kartı yükseltmek istesem 13k ama RTX 4060'lı sistem çıkıyor ve 16k.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Çok uyguna hazır sistemler görüyorum hocam. Birkaç parça için yükseltmeye vereceğim paranın biraz fazlasıyla tüm sistemi komple yenileyebilirim diye düşündüm. Mesela ekran kartı yükseltmek istesem 13K ama RTX 4060'lı sistem çıkıyor ve 16k.
Çok uyguna hazır sistemler görüyorum hocam. Birkaç parça için yükseltmeye vereceğim paranın biraz fazlasıyla tüm sistemi komple yenileyebilirim diye düşündüm. Mesela ekran kartı yükseltmek istesem 13K ama RTX 4060'lı sistem çıkıyor ve 16k.
Vay arkadaş. O kadar tablo yapmıştım şimdi niye fikrimi değiştirttin ki sen benim.
Yükseltme önerisi ne yapardınız hocam bana yapcak olsanız? Unreal Engine 5 odaklı da gidiyorum bir yandan. Yüksek VRAM'e sahip ekran kartı ihtiyacım olacak.
Çok uyguna hazır sistemler görüyorum hocam. Birkaç parça için yükseltmeye vereceğim paranın biraz fazlasıyla tüm sistemi komple yenileyebilirim diye düşündüm. Mesela ekran kartı yükseltmek istesem 13k ama RTX 4060'lı sistem çıkıyor ve 16k.