fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 14 Şubat 2021 #11 LEmir dedi: Onu demiyorum Molecule PC adlı sitedeki PSU. ARGON LT – MoleculePC moleculepc.com Genişletmek için tıkla... Hocam 5.5K ile 1660 Super sistem mi? Hmmm ben bu siteye güvenmezdim bu kadar ucuza 1660 Super mümkün değil.
LEmir dedi: Onu demiyorum Molecule PC adlı sitedeki PSU. ARGON LT – MoleculePC moleculepc.com Genişletmek için tıkla... Hocam 5.5K ile 1660 Super sistem mi? Hmmm ben bu siteye güvenmezdim bu kadar ucuza 1660 Super mümkün değil.
L LEmir Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 229 14 Şubat 2021 #12 fatihylmzz dedi: Hocam 5.5K ile 1660 Super sistem mi? Hmmm ben bu siteye güvenmezdim bu kadar ucuza 1660 Super mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Doğru ama şöyle İşlemci MPK olarak satılıyor ve bu da fiyatı düşürüyor. Ekran kartı ITX model. PSU bilinmiyor...
fatihylmzz dedi: Hocam 5.5K ile 1660 Super sistem mi? Hmmm ben bu siteye güvenmezdim bu kadar ucuza 1660 Super mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Doğru ama şöyle İşlemci MPK olarak satılıyor ve bu da fiyatı düşürüyor. Ekran kartı ITX model. PSU bilinmiyor...
onurtepe_t Picopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #13 Şunu alacağım sanırım bu nasıl? SSD'si sorunlu mu? (Siyah kasa mı beyaz kasa mı? Beyaz tozlanma ve ileride rengi solma vs yapar mı? ) Zerstorenx dedi: Bana Argon-Lt siparişim dün geldi hocam. Bayağı sağlam paketleme vardı. Yine de sizin tercihiniz Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi? Oradan mı alsam acaba? Ben güveniyorum da babam vs. Dosya Ekleri Screenshot_2021-02-14-17-54-24-231_com.android.chrome.jpg 61,6 KB · Görüntüleme: 47
Şunu alacağım sanırım bu nasıl? SSD'si sorunlu mu? (Siyah kasa mı beyaz kasa mı? Beyaz tozlanma ve ileride rengi solma vs yapar mı? ) Zerstorenx dedi: Bana Argon-Lt siparişim dün geldi hocam. Bayağı sağlam paketleme vardı. Yine de sizin tercihiniz Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi? Oradan mı alsam acaba? Ben güveniyorum da babam vs.
L LEmir Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 229 14 Şubat 2021 #14 onurtepe_t dedi: Şunu alacağım sanırım bu nasıl? SSD'si sorunlu mu? (Siyah kasa mı beyaz kasa mı? Beyaz tozlanma ve ileride rengi solma vs yapar mı? ) Güvenilir mi? Oradan mı alsam acaba? Ben güveniyorum da babam vs. Genişletmek için tıkla... Bence İşlemciyi R5 3600 yapın. RAM'i tek modül yapın. Şu devirde 6/6 işlemci alınmaz. SSD'yi bilemiyorum. Kasa senin tarzına bağlı.
onurtepe_t dedi: Şunu alacağım sanırım bu nasıl? SSD'si sorunlu mu? (Siyah kasa mı beyaz kasa mı? Beyaz tozlanma ve ileride rengi solma vs yapar mı? ) Güvenilir mi? Oradan mı alsam acaba? Ben güveniyorum da babam vs. Genişletmek için tıkla... Bence İşlemciyi R5 3600 yapın. RAM'i tek modül yapın. Şu devirde 6/6 işlemci alınmaz. SSD'yi bilemiyorum. Kasa senin tarzına bağlı.
onurtepe_t Picopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #15 LEmir dedi: Bence İşlemciyi R5 3600 yapın. RAM'i tek modül yapın. Şu devirde 6/6 işlemci alınmaz. SSD'yi bilemiyorum. Kasa senin tarzına bağlı. Genişletmek için tıkla... Argon X – MoleculePC bu sistemi buldum alınır mı?
LEmir dedi: Bence İşlemciyi R5 3600 yapın. RAM'i tek modül yapın. Şu devirde 6/6 işlemci alınmaz. SSD'yi bilemiyorum. Kasa senin tarzına bağlı. Genişletmek için tıkla... Argon X – MoleculePC bu sistemi buldum alınır mı?
L LEmir Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 229 14 Şubat 2021 #16 onurtepe_t dedi: Argon X – MoleculePC bu sistemi buldum alınır mı? Genişletmek için tıkla... PSU belirli değil hocam öneremem.
onurtepe_t dedi: Argon X – MoleculePC bu sistemi buldum alınır mı? Genişletmek için tıkla... PSU belirli değil hocam öneremem.