GTX 1660 Super sistem yavaş çalışıyor

SSD'ye yük bindiğinde belki ısınıyor olabilir. Bu arada Windows'u neden iyi olan diske kurmadın?
İyi diski sonradan almıştım ondan kaynaklı

SSD'ye yük bindiğinde belki ısınıyor olabilir. Bu arada Windows'u neden iyi olan diske kurmadın?
Biraz yük bindirmeyi denedim fakat çokta artış göstermedi 1-2 derece arası oynadı

İyi diski sonradan almıştım ondan kaynaklı

Kesin olarak SSD kaynaklı diyemem. Diğer parçaları tek tek test etmeni öneririm. RAM, ekran kartı gibi. Eğer sorun yoksa aklıma gelen tek çözüm Windows'u iyi olan diske kurmak veya ekran kartının driver sürümünü düşürmek diyebilirim.

Hocam Windows 11'e Windows 10'dan geçiş yaptıysan aynı yavaşlığı bende yaşamıştım sıfır kurulum yapmadıysan belki ondan olabilir virüsler bence masaüstü performansı yerine güç harcayan program veya oyunlarda belli olur.

Bende sizin gibi sonradan geçtim 11e ondan kaynaklıdır belki. Sorunlar sadece discord brave gibi basit şeyler açıkken bile yaşanmaya devam ediyor

O zaman en iyisi ben pcye formatı atıp iyi olana yükleyeyim bunları bide dediğiniz driver sürümü düşürmeyi nasıl yapabilirim

Ekran kartı doğrudan performansa etki eden (masaüstü uygulama vs) değil daha çok işlemci RAM ve sabit disk bu konularda sorumlu format atmanız çözüm olacağını düşünüyorum. SSD sıcaklığına bakıldığında NVMe SSD galiba belki de ısındığından veri yolu daralmasına gidiyordur ancak zannetmiyorum.

Tamamdır teşekkür ederim yardımlarınız için format atarken takip etmelik önerdiğiniz bir video var mıdır

Önce format at. Zaten sürücüler gidecek, tekrar kurarsın hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…