Başlıktaki gibi oyunum akıcı değil denemediğim şey kalmadı. Driver güncel monitör 165 Hz ve seçili her oyunda aynı akıcı değil ve FPS düşmesi lag ve şu videoları bırakıyorum CS1 adlı video oyun akıcı ve istediğim gibi ama 5V5 de böyle değil CS2 adlı video ise oyunun akıcılık sorunun ve fare lagının ağırlaşmasının zirve yaptığı video yardım edin gına geldim ve (bu sorunu çözene Steam knife verilecektir son derece ciddiyim bıktım artık.)
Mouse ağırlaşması yok ama akıcılık tamamiyle düzelmiş değil onun dışında attığım mermiler eskiden biraz delaylı giderken eskisine göre dahah iyi gidiyor UPS'yi almadan önce PC'yi başka bir yerde test et eğer sorun orada da varsa sorun PC'dedir.
Bir de ben 144 Hz monitör kullanıyorum FPS'yi NVIDIA ayarlarından 143e sabitledim ve G-Sync'i açtım biraz daha akıcı oldu.
Vallaha bu lanet problemden tam manasıyla kurtulmak mümkün gözükmüyor ama UPS ve birkaç ayar ile en aza indirdim.
Bu sorun yetersiz topraklama ya da topraklama olmadığında PC'de elektrik oluşmasındanda olabiliyormuş yabancı forumlarda okudum ve bizde de topraklama yok evim 4+4 yan yana apartman tek daireye tek prize topraklama yaptırabilirsem deneyeceğim. ya da sıfırlama.
Mesela bakır kablo ile bilgisayarına topraklama yapabilirsin.
Duvarında çivi varsa bakır kablonun bir ucunu çiviye, diğer ucunu bilgisayarına takabilirsin iş görür.
Mesela bakır kablo ile bilgisayarına topraklama yapabilirsin.
Duvarında çivi varsa bakır kablonun bir ucunu çiviye, diğer ucunu bilgisayarına takabilirsin iş görür.