Arkadaşlar sorunu çözebilen var mı? Yaklaşık 1 yıldır buna benzer bir sorun yaşıyorum. Sistem özelliklerim şu şekilde;
CPU: R5 5600.
GPU: RTX 2060 Gaming Z
PSU: XPG Pylon 650W.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
RAM: 8x8 16 Ripjaws 3000 MHz.
SSD: 240 Gigabyte SATA.
Arkadaşlar sistemim yukarıda belirttiğim gibi, yaklaşık 1 yıldır bu sorunu yaşıyorum özellikle CS:GO oyununda. Ama benimkinde her zaman kasma yok mesela oyundan çıkıp girdiğimde bile düzeliyor.
Bilgisayarı formatlıyorum mesela oyuna giriyorum mükemmel akıcılık var, sonrasında Windows 10 güncellemesi yapıyorum o akıcılık kayboluyor. Devreye
@Ryse arkadaşımızın söylediği argüman giriyor. Şimdi bende Windows 10 21H1 sürümüne tekrar geçip güncelleştirmeleri kapatıp deneyeceğim. İşin kötü yanı CS:GO oyununu FACEIT platformunda oynuyorum ve 21H1 de galiba anticheat açamayacağım.
Arkadaşlar 21H1 sürümünü kurdum ve Windows güncelleştirmelerini yapmadan önce kasmıyordu. Ama dün de yazdığım gibi FACEIT AC güncelleştirme yapmamı istedi ve yaptım sonra oyun tekrar kasmaya başladı Windows 11 kurdum kasmaya devam ediyor. 21H1 için sadece güvenlik güncelleştirmelerini yapabilir miyim eğer yapabilirsem bunu nasıl yaparım?