GTX 1660 Super sistemde Windows 11'e geçmeye değer mi?

Arda2533

Centipat
Daha fazla  
Sistemim;

i3 12100F.
GTX 1660 Super.
16 GB RAM.

Benim PC özellikleri bunlar. Önceden Windows 11'e geçecektim çok stabil değil ve RAM çok kullanıyor diye okumuştum bir yerde. O yüzden vazgeçmiştim. Şimdi güncellemeleri denetlerken Windows 11 yazısı gelmiş. Onu görünce aklıma geldi bir sorayım Windows 11 kullanan varsa nasıl vs diye. Windows 11 kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bence değer seneye zaten Windows 10 desteği bitiyor.

hiçbir türlü w11 mantıklı gelmiyor sistem gereksiz şekilde görsele odaklanmış ve bilgisayarı w10 a göre fazla yoruyor görsellik istiyorsanız geçin ama onun dışında önermiyorum

Çok fazla FPS düşüşü var.

12-14. nesil işlemciler için W11 öneriliyor. Geçebilirsiniz.

Fazla kasma donma olur mu?

Eğer sorun çıkarsa ayarlardan Windows 10'a geri döne basıp Windows 10'a dönebilirsiniz. Not: 10 gün süresi var 10 günden sonra geri dönemezsiniz formatla dönebilirsiniz sadece.

Eğer sorun çıkarsa ayarlardan Windows 10'a geri döne basıp Windows 10'a dönebilirsiniz. Not: 10 gün süresi var 10 günden sonra geri dönemezsiniz formatla dönebilirsiniz sadece.

İlk defa duydum teşekkür ederim.

GTX760, i5 4670K ile 11 kullaniyoriz

Daha birkaç gün önce kullanıyordum ben, istiyorsanız geçebilirsiniz.

Kozmetik görünüş dışında bir fark yok gözlemlediğim 2 yıl boyunca.

Bu da Windows 11 kullandığım donanım;

GTX 1660 Ti
i5-9300H
16GB RAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…