GTX 1660 Super sisteme ekran kartı ve anakart önerisi

JustGod

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bu bilgisayar ile ilgili son açacağım başlık olur umarım şu anki sistemim.
Gigabyte B450M S2H anakart.
DDR4 3200 MHz 8x2 16 GB RAM.
Zotac Gaming 1660 Super 6 GB ekran kartı.
R5 3600 işlemci.
Ve 650W PSU var kasanın kendi PSU'su kasa Dark Diamond olması lazım.
Şu an elimde bir miktar para var ve bu para ile ekran kartını 3090'a ya da 4070 Ti'a çıkartmak istiyordum ancak sanırım anakart desteklemiyor ve elimdeki bütçe ile sadece ekran kartı ve anakartı değiştirebiliyorum ve işlemci darboğaza gireceğini düşünüyorum nasıl bir yol alabileceğim konusunda yardıma ihtiyacım var.

R5 3600 ile RTX 3090 veya RTX 4070 Ti olmaz tabii ki. İşlemci de değiştirmelisiniz.

Değiştirmem gerektiğini biliyorum ancak şu an değiiştiremiyorum birbiriyle çalıştığı sürece darboğaz bir süre çekeceğim çünkü şu an yapabileceğim bir şey yok ülke durumuda malum her saniye zam geliyor şu an işlemci değiştirememem yani Max 30k bütçe ayırabiliyorum şu an bu da ekran kartı ve anakartı değiştirmeye anca yetiyor.

İşlemciyi şu an değiştiremeyecekseniz, daha düşük bir ekran kartı alın ya da almayın. RTX 3090 veya RTX 4070 Ti alıp R5 3600 ile kullanmanızı tavsiye etmem.

Anakart ile ekran kartı uyuşmama diye bir durum yok. Ekran kartını alıp sonradan işlemcinizi yükselterek güzel bir şekilde kullanabilirsiniz.

İşlemci ve anakartı değiştir şu anlık yeterli olacaktır ekran kartın kötü değil seni bir süre daha rahatça götürür paran olunca da ekran kartını değiştirirsin sırf ekran kartı 3090 olsun diye alırsan darboğazdan sistemi çöp edersin.

İşlemciyi R5 5600 yapıp GTX1660 ikinci elden satıp üstüne kalan parayı koyabilirsiniz.

Sistem neden çöp olsun işlemcinin beslediği kadar performans alır bütçesi olduğu zamanda işlemciyi yükseltir.

İşlemciyi R5 5600 yapıp GTX1660 ikinci elden satıp üstüne kalan parayı koyabilirsiniz.

Sistem neden çöp olsun işlemcinin beslediği kadar performans alır bütçesi olduğu zamanda işlemciyi yükseltir.

Sonuçta darboğaz olacak ve tam performansını veremeyecek boşa almış olacak onun yerine işlemci ve anakartı yükselterek daha işlevli bir hareket yapmış olur.

Sonuçta darboğaz olacak ve tam performansını veremeyecek boşa almış olacak onun yerine işlemci ve anakartı yükselterek daha işlevli bir hareket yapmış olur.

Benim dediğimi tekrardan okursanız anlarsınız, sizin dediğinizde bir seçenek tabii ki ama sistemin çöp olma gibi bir durumu yok işlemciyi sonra yükseltebilir.

Benim dediğimi tekrardan okursanız anlarsınız, sizin dediğinizde bir seçenek tabii ki ama sistemin çöp olma gibi bir durumu yok işlemciyi sonra yükseltebilir.

Kanka seninkide mantıklı ama ekran kartı kötü değil ve 2 yıl daha götürür ve benim düşüncemle 2 yıl içerisinde 3090ı rahatça alır ve bu süreçte oyunlarda sıkıntı yaşamadan Full performans gider.

Ve anakart ile işlemciyi değiştirme düşüncesi yaşamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…