GTX 1660 Super sisteme görüntü vermiyor

mertsezer143

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni PC topladım ama monitör bayağı eskiydi. Ekrana goruntu gelmedi bizde tanıdık bir bilgisayarcıya götürdük. O ya ekran kartın arızalı ya da monitörün eski oldugu için dedi. 0 ekran karti daha Windows'u kurmadan arızalanır mı veya arızalıysa fan ve ışık çalışır mı?

Ekran kartı: Gigabyte GTX 1660 Super

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni PC topladım ama monitör bayağı eskiydi. Ekrana goruntu gelmedi bizde tanıdık bir bilgisayarcıya götürdük. O ya ekran kartın arızalı ya da monitörün eski oldugu için dedi. 0 ekran karti daha Windows'u kurmadan arızalanır mı veya arızalıysa fan ve ışık çalışır mı?

Ekran kartı: Gigabyte GTX 1660 Super
Hocam monitörün vga çıkışlı sanırsam.
Ekran kartını monitöre nasıl bağladın?

Adaptör falan denedim 2 3 tane hicbiri opmadi yeni monitöru deneyeceğim yarin ekran karti yanmis midir daha yeni aldim.
Ekran kartı yanmamıştır çünkü daha hiç kullanmamışsın bile. Bende geçen günlerde RX 580 8Gb aldım bende de görüntü gelmedi çünkü DVI to VGA kullanıyodum ama HDMI to VGA kullanmaya başladım ve sorunum çözüldü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı