GTX 1660 Super Sistemi Güncellemek

Arkadaşım adamın parası var değiştirmek istiyor sen niye değiştirmemeye çalışıyorsun? Soru yapmalı mıyım değil, nasıl yapmalıyım.

Lütfen konuşmayın eğer ona yetiyorsa söyler zaten ama PSU, kasa ve NVMe SSD eklenebilir RTX 3060 diyorsunuz stok var mı? Sizce. ya da arkadaşın bütçesi var mı?

Hocam SSD marka ve modelini atın. PSU değişin rahat satarsınız 10k gibi paraya.
Eklemeyi unutmuşum. Ssd KIOXIA EXCERIA 480GB SATA 3.0 2.5" SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma)
Lütfen konuşmayın eğer ona yetiyorsa söyler zaten ama PSU, kasa ve NVMe SSD eklenebilir RTX 3060 diyorsunuz stok var mı? Sizce. ya da arkadaşın bütçesi var mı?
Gidin 3060 alın demedim zaten ben. Ekran kartı upgradeleyecekseniz 3060 altı gereksiz dedim, en azından böyle demeye çalıştım.

Sanırım benim hatam bütçe belirtmemistim hiç ama belirli bir bütçe yok örnek olarak psu kalitesiz olduğunu söylemiş herkes. Yerine alacağım PSU bu sisteme otursun. Sistem guncel demişsiniz o zaman ana hatlarıyla sistemi şimdilik koruyup psuyu da cok ust duzey bir psu ayni zamanda cok pahali bir sekilde almama gerek yok. F/P ürünü olan bir psu onerilir bu sisteme bu iyi gider diye bütçeye bakmaksızın alirim cunku en kalitesiz psuyu kullanıyormusum. Onun disinda tabi ki 1660S en iyi ekran kartı değil üzerine ekleme yapacak olsam bir sürü seçenek var😂 Genel sorma amacım ornek olarak bu işlemci yerine satıp 500 tl -1k ekle bunu al performans cok olumlu yönde değişir tavsiyelerinizi dinlemekti. Kendimi ifade edememişim😂
Power Boost'tan kurtulun. M2 SSD ekleyebilirsiniz. Ekran kartınızdan önce işlemcinizi güncellemelisiniz. Zaten 1660 Super 2060'ın RTX'siz hali gibi bir kart. 3060 takmanız lazım en az bunun için de 2600X iyi olmaz.
Komple kasa mı degismeliyim yoksa psu değişsem yeterli olur mu? Thermalteke smart 600w 80+ 12 cm RGB psuyu almayı düşünüyorum eger sadece psu yeterli derseniz. Daha iyi bir seçim olarak öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı