GTX 1660 Super sistemin oyun performansı normal mi?

832681

Femtopat
Arkadaşlar sa. Yeni bir sistem topladım az önce bitti Ryzen 5 7600 ve RTX 4060 OC ASUS. Valorant FPS değerleri ortalama 400-500.
Eski sistemim Ryzen 5 5600X ve GTX 1660 Super ortalama 600 FPS alıyordu. Eski sistemin ve şimdiki sistemde RAM'lar 16 GB.

Sizce bu fark neden? Ben ekran kartına 15 bin bayıldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun işlemci oyunu, ayrıca 1660S sistemde ortalama 600FPS imkansız Max FPS değeridir o.
Kullanımları atmadığınız sürece net bir şey diyemeyiz.

Valorant'ta FPS değerlerini ekran kartından ziyade işlemci belirliyor. İşlemci ağırlıklı bir oyun CS gibi. Video oyunlarında farkı daha rahat hissedebilirsiniz.

Oyun işlemci oyunu, ayrıca 1660S sistemde ortalama 600FPS imkansız Max FPS değeridir o.

Valorant'ta FPS değerlerini ekran kartından ziyade işlemci belirliyor. İşlemci ağırlıklı bir oyun CS gibi. Video oyunlarında farkı daha rahat hissedebilirsiniz.

Hocalarım sizce RTX 4060 ve Ryzen 5 7600 eski sistemimden ne kadar iyi sizce değmiş midir sıfırdan toplamama.

Kullanımları derken hangi bilgi ?

Hocalarım sizce RTX 4060 ve Ryzen 5 7600 eski sistemimden ne kadar iyi sizce değmiş midir sıfırdan toplamama.

Ne kadara topladığınıza bağlı.
30k ve üzeri ise çok kötü bir tercih.
25-27k arasına topladıysanız iyi.

Kullanımları derken hangi bilgi ?
Yüzde kaç kullanıyor işlemciyi?
MSI Afterburner ile bakabilirsiniz.

Güncel olmak iyidir. Valorant'tan sıkılırsanız dilediğiniz oyunu eski sisteme göre çok daha rahat oynatacaktır.

Ne kadara topladığınıza bağlı.
30k ve üzeri ise çok kötü bir tercih.
25-27k arasına topladıysanız iyi.

Yüzde kaç kullanıyor işlemciyi?
MSI Afterburner ile bakabilirsiniz.

Maalesef kasa ve diğer bileşenleri kendim topladım hazır almadığım için 30 bini geçti hazır sistemlerde kasa, ekran kartı rengi vs. Kişiselleştiremiyoruz

Maalesef kasa ve diğer bileşenleri kendim topladım hazır almadığım için 30 bini geçti hazır sistemlerde kasa, ekran kartı rengi vs. Kişiselleştiremiyoruz

Çok pahalıya toplamışsınız.
7700XT gibi bir kart alabilirdiniz o fiyata.
4060 Ti 16 GB'dan bile daha güçlü bir kart.

Hocam 600FPS vereceğini zannetmiyorum emin misiniz?

600 FPS nereye alıyosun dostum tam değerlerini paylaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…