bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #11 Silahsız Kuvvet dedi: 600 FPS nereye alıyosun dostum tam değerlerini paylaş Genişletmek için tıkla... Bu kadar gerginlik yaratmanıza gerek yok arkadaş Max değeri AVG. Değer zannetmiştir. Eski bilgisayarı kurup size değerleri atamaz yani.
Silahsız Kuvvet dedi: 600 FPS nereye alıyosun dostum tam değerlerini paylaş Genişletmek için tıkla... Bu kadar gerginlik yaratmanıza gerek yok arkadaş Max değeri AVG. Değer zannetmiştir. Eski bilgisayarı kurup size değerleri atamaz yani.
Silahsız Kuvvet Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 510 Yer İstanbul Silivri Selimpaşa Daha fazla Sistem Özellikleri H110M GAMİNG AMD RADEON RX570 MSİ GAMİNG X İNTEL CORE İ5 6402P CORSAİR VEGEANCE 2X8 3200 MHZ AFOX 240 GB SSD BARRACUDA 500 GB HDD Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #12 bdxmrz dedi: Bu kadar gerginlik yaratmanıza gerek yok arkadaş Max değeri AVG. Değer zannetmiştir. Eski bilgisayarı kurup size değerleri atamaz yani. Genişletmek için tıkla... Gerginlik yok dümbük9
bdxmrz dedi: Bu kadar gerginlik yaratmanıza gerek yok arkadaş Max değeri AVG. Değer zannetmiştir. Eski bilgisayarı kurup size değerleri atamaz yani. Genişletmek için tıkla... Gerginlik yok dümbük9
8 832681 Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 157 2 Eylül 2024 #13 bdxmrz dedi: Çok pahalıya toplamışsınız. 7700XT gibi bir kart alabilirdiniz o fiyata. 4060 Ti 16 GB'dan bile daha güçlü bir kart. Genişletmek için tıkla... Maalesef Nvidia fetişim var bdxmrz dedi: Bu kadar gerginlik yaratmanıza gerek yok arkadaş Max değeri AVG. Değer zannetmiştir. Eski bilgisayarı kurup size değerleri atamaz yani. Genişletmek için tıkla... Valla tam hatırlamıyorum senin dedğin gibi olabilir Sistem bu Dosya Ekleri Screenshot_2024-09-02-23-28-24-429_com.miui.gallery.jpg 55,7 KB · Görüntüleme: 19
bdxmrz dedi: Çok pahalıya toplamışsınız. 7700XT gibi bir kart alabilirdiniz o fiyata. 4060 Ti 16 GB'dan bile daha güçlü bir kart. Genişletmek için tıkla... Maalesef Nvidia fetişim var bdxmrz dedi: Bu kadar gerginlik yaratmanıza gerek yok arkadaş Max değeri AVG. Değer zannetmiştir. Eski bilgisayarı kurup size değerleri atamaz yani. Genişletmek için tıkla... Valla tam hatırlamıyorum senin dedğin gibi olabilir Sistem bu