Öncelikle 10. Nesil Intel almayın RAM hızı 2666 veriyor ve bu iyi bir şey değil 11. Nesiller 3200 verebiliyor ve aralarındaki fiyat farkı çok az. İkinci olarak RTX 2060 bir upgrade olmaz yani birazcık paranıza yazık olur. 1660 Super zaten güçlü bir kart her ne kadar artık her şeyi Max ayarlarda oynatamasada. Buradan upgrade B580 RX7600 veya RTX 4060 Ti alınabilir. Anakartİşlemci ve Ram bunları alabilirsiniz. Tabii RAM'den iki tane almanız gerekli 16 GB için.
Anakartİşlemci
Bunları alabilirsin RTX 2060 ile 10105F kullanabilirsin sorun olmaz ama bu linkteki parçalarla daha uyumlu çalışacaktır 4060 Ti'a kadar destekler bu parçalar sorunsuz.
Öncelikle 10. Nesil Intel almayın RAM hızı 2666 veriyor ve bu iyi bir şey değil 11. Nesiller 3200 verebiliyor ve aralarındaki fiyat farkı çok az. İkinci olarak RTX 2060 bir upgrade olmaz yani birazcık paranıza yazık olur. 1660 Super zaten güçlü bir kart her ne kadar artık her şeyi Max ayarlarda oynatamasada. Buradan upgrade B580 RX7600 veya RTX 4060 Ti alınabilir. Anakartİşlemci ve Ram bunları alabilirsiniz. Tabii RAM'den iki tane almanız gerekli 16 GB için.
Ram 24 gb yapılabilir tabii ancak anakart 2 ram yuvası destekliyor. Bana sorarsanız 16 gb ddr4 için yeterli yani sizi götürür cyberpunk ve muadili veya daha üstü oyunlar oynamıcaksanız 16gb yeterli. Ekstra olarak şimdi alıp toplayın bence zaten şimdi alırsanız parçaları değiştirmek için neden yazı bekleyesiniz ki.
RAM 24 GB yapılabilir tabii ancak anakart 2 RAM yuvası destekliyor. Bana sorarsanız 16 GB DDR4 için yeterli yani sizi götürür Cyberpunk ve muadili veya daha üstü oyunlar oynamayacaksanız 16 GB yeterli. Ekstra olarak şimdi alıp toplayın bence zaten şimdi alırsanız parçaları değiştirmek için neden yazı bekleyesiniz ki.
Bu anakart i3 12. nesil ile i9 14. nesil arası tüm işlemcileri destekler yani sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Zaten bunun da üstüne çıkmak artık son seviye bir bilgisayar demek ve ona göre de bütçesi olması gerekir.
Bu anakart i3 12. nesil ile i9 14. nesil arası tüm işlemcileri destekler yani sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Zaten bunun da üstüne çıkmak artık son seviye bir bilgisayar demek ve ona göre de bütçesi olması gerekir.
Öncelikle 10. nesil Intel almayın RAM hızı 2666 veriyor ve bu iyi bir şey değil 11. nesiller 3200 verebiliyor ve aralarındaki fiyat farkı çok az. İkinci olarak RTX 2060 bir upgrade olmaz yani birazcık paranıza yazık olur. 1660 Super zaten güçlü bir kart her ne kadar artık her şeyi Max ayarlarda oynatamasada. Buradan upgrade B580 RX7600 veya RTX 4060 Ti alınabilir. Anakartİşlemci ve Ram bunları alabilirsiniz. Tabii RAM'den iki tane almanız gerekli 16 GB için.