GTX 1660 Super uygun işlemci önerisi

Şu an zaten benim sistemde 16 GB RAM var

Anakart İşlemci
Bunları alabilirsin RTX 2060 ile 10105F kullanabilirsin sorun olmaz ama bu linkteki parçalarla daha uyumlu çalışacaktır 4060 Ti'a kadar destekler bu parçalar sorunsuz.

Kral adamsın çok yardımcı oldun son olarak bu anakartı falan direkt alabilirim değil mi herhangi bir uyumluluğa falan bakmama gerek yok

Anakart alırken işlemci soketine ve RAM'lerin DDR ına bakman gerekiyor.

Anakart alırken işlemci soketine ve RAM'lerin DDR ına bakman gerekiyor.

Biraz saçma bir soru olacak ama ben bu sistemi yaz için topluyorum parçaları şimdi alıp beklemek mi daha mantıklı yoksa yazın almak mı?

RAM'in fiyatı ucuz geldi bir tane alıp 24 GB yapabilir miyim?

Özellikle yazın mı yoksa şimdi mi konusunda fikir verirseniz süper olur.

Son düzenleme:
Ram 24 gb yapılabilir tabii ancak anakart 2 ram yuvası destekliyor. Bana sorarsanız 16 gb ddr4 için yeterli yani sizi götürür cyberpunk ve muadili veya daha üstü oyunlar oynamıcaksanız 16gb yeterli. Ekstra olarak şimdi alıp toplayın bence zaten şimdi alırsanız parçaları değiştirmek için neden yazı bekleyesiniz ki.

Anladım peki ileride sistemi yükseltmek istediğimde bu anakart sorun çıkarır mı yoksa güncele uygun mu?

Anladım peki ileride sistemi yükseltmek istediğimde bu anakart sorun çıkarır mı yoksa güncele uygun mu?
Bu anakart i3 12. nesil ile i9 14. nesil arası tüm işlemcileri destekler yani sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Zaten bunun da üstüne çıkmak artık son seviye bir bilgisayar demek ve ona göre de bütçesi olması gerekir.

Kral 2 gündür çok yardımcı oldun adamsın.

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Mete reis seni yine rahatsız edeceğim kusura bakma. Bana önerdiğin anakartta 2 tane SSD takma yeri var mı çünkü şu an ben 2 SSD kullanıyorum.

Attığında fiyatı 2300'dü şimdi 3300 olmuş bayağı pişmanım erken almadığıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…