GTX 1660 Super ve i7-2600 darboğaz yapar mı?

Örnek olduğunun farkındayım; tahmin yürüttüm ve sizin tahmininizi merak ettim.

Hiç belli olmaz. Yakın bir zamanda beklenmiyor bu oyun, ben 5500 XT 8 GB'ı Nisan'da almıştım ve Cyberpunk 2077 için umudum yoktu ama kart akıyor. GTA VI için en iyi ihtimalle 2-3 seneye gelir desek bu seviye giriş kartları hatta RTX 2060 bile yetersiz kalır. Oyunun motoru, grafikleri ve ihtiyacı ona göre şekillenecek RDR2'ye bakarsak.

Hiç belli olmaz. Yakın bir zamanda beklenmiyor bu oyun, ben 5500 XT 8 GB'ı Nisan'da almıştım ve Cyberpunk 2077 için umudum yoktu ama kart akıyor. GTA VI için en iyi ihtimalle 2-3 seneye gelir desek bu seviye giriş kartları hatta RTX 2060 bile yetersiz kalır. Oyunun motoru, grafikleri ve ihtiyacı ona göre şekillenecek RDR2'ye bakarsak.
Bence her türlü iki kartta oynatır.
Giriş seviye kartların yetersiz kalıcağı bir oyun daha nasıl olabilir bilmiyorum ama bu Rockstar; her şey beklenir. Muhtemelen ben GTAVI çıkana kadar çoğu parçamı yenilerim.

Elinizdeki anakart, işlemci ve RAM satılıp 10100F + H410 ve yeni RAM alınabilir. Bu parçalar alınırsa 1550 TL yapıyor elinizdekileri 750 TL'ye satarsanız 800 TL vermeniz gerekli. Alacağınız kartın en ucuzu 2.5K dersek ekran kartı için bütçeniz 1700 TL olur ve gidip 1650S alırsınız. Kartı şimdi alıp en kısa zamanda parçaları yenilemekte bir seçenek. Şuan elinizde hangi ekran kartı var?

Elinizdeki anakart, işlemci ve RAM satılıp 10100F + H410 ve yeni RAM alınabilir. Bu parçalar alınırsa 1550 TL yapıyor elinizdekileri 750 Tl'ye satarsanız 800 TL vermeniz gerekli. Alacağınız kartın en ucuzu 2.5k dersek ekran kartı için bütçeniz 1700 TL olur ve gidip 1650S alırsınız. Kartı şimdi alıp en kısa zamanda parçaları yenilemekte bir seçenek. Şu an elinizde hangi ekran kartı var?

Elimdeki GTX760 bozuldugu için yeni kart aliyorum 1 2 sene sonra tüm sistemi yenilerim zaten ekran karti disinda.
Ben i3-2120 ile GTX 1060 kullandım zamanında. Bir sorun yaşamadım. Drop muhabbetleri olmuyor zaten drop olayı SSD veya Hard diske bağlı. Sen benim gibi i3-2120 değil, i7-2600 ile kullanacağını söylüyorsun. Sıkıntı yaşamazsın.
Tesekkurler indirimlere bakarak alacağım artık hangisi en uygunsa f/p olarak

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı