GTX 1660 Super ve Threadripper 1900X sistem nasıl?

İşlemci ile anakart uyumsuz. Threadripper işlemciler için X399 çipsetli bir anakart lazım. Bütçeniz nedir?

Eğer sadece oyun oynanacaksa bütçeyi kısın Ryzen 5 takın Threaddipper çok güçlü ekran kartınız ise o işlemci yanında çok güçsüz.
Bütçe 6300₺ (monitör hariç) işlemciyi Ryzen 5 2600 olarak değiştirdim ve anakartı da B450M-DS3H olarak değiştirdim
Şimdi oldu.
Anakartın linkini atar mısınız.

Bütçe 6300₺ (monitör hariç) işlemciyi Ryzen 5 2600 olarak değiştirdim ve anakartı da B450M-DS3H olarak değiştirdim
Monitör dahil 8.400 TL diyebiliriz o zaman?

Bütçe 6300₺ işlemciyi Ryzen 5 2600 olarak değiştirdim ve anakartı da B450M-DS3H olarak değiştirdim
Monitör dahil 8.400 TL diyebiliriz o zaman?
monitör dahil 8000₺ de 8200₺'ye zorladım her artan 1₺ bile sıkıntı yani 8200'ü aşmasanız iyi olur
Eğer sadece oyun oynanacaksa bütçeyi kısın Ryzen 5 takın Threaddipper çok güçlü ekran kartınız ise o işlemci yanında çok güçsüz.

Şimdi oldu.
Anakartın linkini atar mısınız.
Sistemi saat 17.00'a kadar almalıyım lütfen yardımcı olun

Sıkıntı yok bence alabilirsin.

Hayır gerek yok.

Toplam 8.140 TL yapıyor. Özellikle ekran kartıyla sizin düşündüğünüz sisttemden daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…