Satılık GTX 1660 Super Zotac

Makaleler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU : R7 5800X
MB : Msi B550-A Pro AM4 Socket MB
RAM : 4x8 3200Mhz CL15 XPG D41 Tuf alliance
SSD : 1 TB 980 Evo +G1 1TB + 512GB M.2 XPG S20G
PSU : NZXT 650W 80+ Gold
CASE : DLX21
GPU : RTX 3070 TI 8GB GDDR6X EVGA FTW3 Ultra
Keyboard : XPG Summoner Red SW
Mouse : Razer deathadder V2
Headset : Hyper X Cloud II wireless
Monitor : Asus rog strix 320Hz 2k 27"
Meslek
Radyoloji teknikeri
KFG Tam üründür. Vatan Bilgisayar'dan satın alındı tekli olarak. 6 aydır kullanıldı. 3 yıl vatan 5 yıl Zotac tarafından garantili olup + garanti sonrası 1 sene kullanıcı hatası koruması mevcuttur. Fiyatı 3500TL.
İstanbul Eyüp konum. İsteyen istediği kadar test edip alabilir. Ödeme sonrası kargo yapılır.

@G3BEN Hocam daha güvenlisi varsa sizde satın alayım. Nasıl fikir...?

Son düzenleme:
KFG Tam üründür. Vatan Bilgisayar'dan satın alındı tekli olarak. 6 aydır kullanıldı. 3 yıl vatan 5 yıl Zotac tarafından garantili olup + garanti sonrası 1 sene kullanıcı hatası koruması mevcuttur. Fiyatı 3200TL.
İstanbul Eyüp konum. İsteyen istediği kadar test edip alabilir. Ödeme sonrası kargo yapılır.

@G3BEN Hocam daha güvenlisi varsa sizde satın alayım. Nasıl fikir...?
Etiketlemenize gerek yoktu, bana fiyat çok geldi o yüzden beğenmedim.

Zaten alan alır bana ne, yüz yüze görüşmeden ya da param güvende gibi bir hizmet olmadan ben almam. Fiyat da yüksek yani 3000 max. bana kalırsa. Siz kartı yakın zamanda aldığınız için yüksek fiyat ödemiş olabilirsiniz, bu kartın 2. elde ederini belirlemiyor bana göre.

Kartın temiz olduğuna şüphe yok. Garanti ve fatura konusu çok da önemli değil, yeter ki kart açılmamış olsun. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. İyi satışlar.

Etiketlemenize gerek yoktu, bana fiyat çok geldi o yüzden beğenmedim.

Zaten alan alır bana ne, yüz yüze görüşmeden ya da param güvende gibi bir hizmet olmadan ben almam. Fiyat da yüksek yani 3000 max. bana kalırsa. Siz kartı yakın zamanda aldığınız için yüksek fiyat ödemiş olabilirsiniz, bu kartın 2. elde ederini belirlemiyor bana göre.

Kartın temiz olduğuna şüphe yok. Garanti ve fatura konusu çok da önemli değil, yeter ki kart açılmamış olsun. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. İyi satışlar.
İlk olarak ürün zaten bi kaç aylık fatura'da 3.700 yazıyor. Garantili ürünün içi açılsa zaten dışı kalacak. 3. Olarak param güvende gibi mağduriyet yaşatan site'den neden satış yapayım? çok güzel belirtmişim. İsteyen gelip deneyip alır. Saygılarımla.
Edit : Dislike atmak pek hoş bir durum değil aşırı rahatsız edici bir husus oluyor. Derdinizi yorumda açıklamanız daha iyi olur böylelikle kulağınız çınlamaz.

böylelikle kulağınız çınlamaz.
Kulağım çınlamadı valla sıkıntı yok. Mal senin olduğu için istediğin fiyata, istediğin yerden satmakta özgürsün.
Garantili ürünün içi açılsa zaten dışı kalacak.
İçi açılmamış garantili ürünler de var. Garanti bu noktada benim için önemini yitiriyor.
param güvende gibi mağduriyet yaşatan
Her alışverişimi bu şekilde yaparım, ne ben ne satıcı madur olmadık. Ayrıca bu şekilde alışverişte en azından iki tarafa da şikayet hakkı doğuyor. Çünkü resmi bir iş yapılıyor.

Şöyle de bir durum var burada muhalefet yapmak istemiyorum, amacım bu değil.
1050Ti olan arkadaşıma da yükseltme yapmak istiyoruz ama işlemcisi düşük o nedenle Max. 1660 alabiliyoruz o nedenle de fiyatlara hakimim. Max. 3000 TL, daha yükseğe satan var eyvallah, alan razı satan razı.

Param Güvende maalesef satıcıdan çok alıcıyı koruyan bir sistem. Satıcının kaygılarını anlayabiliyorum. Ancak buna rağmen 2 defa kullandım ki daha 2 gün önce @aykutsert hocama 2800 liraya temiz RX 5600XT sattım. Alıcının niyetini sezerek alışveriş yapmak da mümkün. Fiyat olarak bence normal. Nihayetinde garantisi de mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı