GTX 1660 Super'li sistem alınır mı?

Wuluan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun süredir sistem araştırması yapıyorum. Bir türlü içime sinen bir sistem bulamadım. Aslında RTX destekli bir sistem almak istiyorum ama 3060 Ti fiyatları malum. 3060'ı beklemek istemiyorum. PSU iyi değil farkındayım ama ekran kartının MSI serisi olması gibi bir takıntım var. Ek olarak artan konteyner taşiMacılığı fiyatları ve dolar bazında yaşanan zamlar, bana bu seviyelerinde üzerini göreceğimizi düşündürtüyor. Bunu alıp geçmeli miyim, beklemeli miyim?

Sistem linki: TEKNOMEGA/MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X 6GB//INTEL i5 10400F/16GB DDR4/512GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA

Arkadaşlar uzun süredir sistem araştırması yapıyorum. Bir türlü içime sinen bir sistem bulamadım. Aslında RTX destekli bir sistem almak istiyorum ama 3060 Ti fiyatları malum. 3060'ı beklemek istemiyorum. PSU iyi değil farkındayım ama ekran kartının MSI serisi olması gibi bir takıntım var. Ek olarak artan konteyner taşiMacılığı fiyatları ve dolar bazında yaşanan zamlar, bana bu seviyelerinde üzerini göreceğimizi düşündürtüyor. Bunu alıp geçmeli miyim, beklemeli miyim?

Sistem linki: TEKNOMEGA/MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X 6GB//INTEL i5 10400F/16GB DDR4/512GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
Al geç bence beklersen fiyat artabilir. Bu ülkede bir şeyi ertelememek lazım, alıp geçeceksin.

Biraz hazır sistemlere göz attım, şu sistemi 10400F yapınca 6600 lira oluyor ancak PSU değişmeli, anakart da sizin attığınız sisteme göre düşük kalıyor. Ayrıca ekran kartı daha iyi tamam ama MSI değil. Yine de bir bakın:

Alma bekle ileriye dönük bir sistem olsun. Ayrıca RTX çok iyi bir teknoloji oyunlarda ve daha da yaygınlaşacak. 6500 etmez 1660S ben birkaç ay önce 2060'lı sistem kurdum aynı paraya 😂

Alınır hocam. PSU ne öldürür, ne güldürür misali. İdare eder. Ekran kartı iyi. Geri kalanlarda iyi. Kasanın önü galiba mesh değil. İnşallah yanılmışımdır. Mesh panel bir kasa seçebilirsiniz.

Performans açısından, GTX1650S kullanıyorum ve gayet memnunum. Uyumlu parçalarla, çoğu oyunu 1080P ayarda, akıcı oynayabiliyorsunuz. Sizin söylediğiniz, bunun bir tık üstü.

Fiyatlar düşmez daha da artacağı söyleniyor beklemeye gerek yok coronadan önce aynı fiyata çevrem bekle demesine rağmen 2060 superli sistemi alıp geçmiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı