B BladeBlodd Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben şu an ekran kartı olarak Gigabyte GTX 1660 Ti modelini kullanıyorum ve %100 kullanımda 80 derece sıcaklıklara çıkıyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 337,8 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba arkadaşlar. Ben şu an ekran kartı olarak Gigabyte GTX 1660 Ti modelini kullanıyorum ve %100 kullanımda 80 derece sıcaklıklara çıkıyor.
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 692 Çözümler 5 15 Haziran 2024 #2 En son ne zaman temizlendi kart ve macun değişimi yapıldı mı?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.825 Çözümler 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 15 Haziran 2024 #3 BladeBlodd dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben şu an ekran kartı olarak Gigabyte GTX 1660 Ti modelini kullanıyorum ve %100 kullanımda 80 derece sıcaklıklara çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Termal yenilemesen de bir temizlik iyi olabilir şu ara. 88 derecelere çıkmasın yeter, o zaman macun değişmeli.
BladeBlodd dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben şu an ekran kartı olarak Gigabyte GTX 1660 Ti modelini kullanıyorum ve %100 kullanımda 80 derece sıcaklıklara çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Termal yenilemesen de bir temizlik iyi olabilir şu ara. 88 derecelere çıkmasın yeter, o zaman macun değişmeli.
B BladeBlodd Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #4 Albayraks dedi: En son ne zaman temizlendi kart ve macun değişimi yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam macun 1 ay önce MX6 ile değiştirildi ama temizleme fırsatım olması.
Albayraks dedi: En son ne zaman temizlendi kart ve macun değişimi yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam macun 1 ay önce MX6 ile değiştirildi ama temizleme fırsatım olması.
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 692 Çözümler 5 15 Haziran 2024 #5 BladeBlodd dedi: Hocam macun 1 ay önce MX6 ile değiştirildi ama temizleme fırsatım olması. Genişletmek için tıkla... Eğer büyük bir toz topağı görmediysen sıkıntı yok MX6 iyi macundur onda da sıkıntı yok %100 yükte 80 derece bence normaldir.
BladeBlodd dedi: Hocam macun 1 ay önce MX6 ile değiştirildi ama temizleme fırsatım olması. Genişletmek için tıkla... Eğer büyük bir toz topağı görmediysen sıkıntı yok MX6 iyi macundur onda da sıkıntı yok %100 yükte 80 derece bence normaldir.
B BladeBlodd Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #6 Albayraks dedi: Eğer büyük bir toz topağı görmediysen sıkıntı yok MX6 iyi macundur onda da sıkıntı yok %100 yükte 80 derece bence normaldir. Genişletmek için tıkla... Hocam benden önce çok sigara içilen bir ortamda kullanıldı ama sadece yüzeysel temizleyebildim.
Albayraks dedi: Eğer büyük bir toz topağı görmediysen sıkıntı yok MX6 iyi macundur onda da sıkıntı yok %100 yükte 80 derece bence normaldir. Genişletmek için tıkla... Hocam benden önce çok sigara içilen bir ortamda kullanıldı ama sadece yüzeysel temizleyebildim.
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 692 Çözümler 5 15 Haziran 2024 #7 BladeBlodd dedi: Hocam benden önce çok sigara içilen bir ortamda kullanıldı ama sadece yüzeysel temizleyebildim. Genişletmek için tıkla... Bu yaz sıcağında normal takma kafana.
BladeBlodd dedi: Hocam benden önce çok sigara içilen bir ortamda kullanıldı ama sadece yüzeysel temizleyebildim. Genişletmek için tıkla... Bu yaz sıcağında normal takma kafana.