GTX 1660 Ti 144 Hz mönitörü besler mi?

Moderatörler burada nerede yanlış bilgilendirme olduğunu söyleyebilir mi?

Eğer M2 ssd alırsanız render yapmak vs. işlerde size yardımı dokunacak, işlemleriniz bir tık hızlanacaktır. Fakat ben sadece oyun oynayacağım kardeşim boşa masraf çıkarmayın diyorsan Furkan Tonbul arkadaşımız haklı.

Sisteminiz için 144 Hz değere sahip bir monitörü güzel olması ile birlikte 1660 Ti ekran kartını besler.
Ayrıca monitörü ekran kartının beslemesi gibi bir durum yok. 1660 Ti dediğiniz ekran kartı bazı oyunları 144 FPS dolaylarında performans sergiliyor bu bağlamda 144 Hz almak güzel olur.

James eşek markası önermiyorum.3 yıl değişim garantisi veriyor olabilir fakat Boot sorununu servisi arıza olarak görmüyor ve sorun yok deyip değişim yapmıyorlar bilginize.Boot sorunuyla karşılaşan da hiç azımsanmayacak kadar çok var.

hem ilerisi için de düşünüyorum 144 hz mönitörü baktığım testlerde de zaten yeterli olacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Doğru söylüyorsunuz bu arada ben de yorumlara baktım eksik kaldığı için değişim garantisi veriyolarmış gibi yorumlar vardı. Almışken iyisini almak daha iyi. Teşekkür ederim.

Kasadaki PSU 80+ Bronz falan mı..? Bazı satıcı/ürün yorumlarında olmadıkları yazıyor. Cooler Master daki düz 600w imiş, Corsair içindeki resimlerde gösterildiği gibi vs550w mı..?
Cooler Master masterbox mb501l
Corsair Carbide serisi spec-05

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…