GTX 1660 Ti boştayken 50 derece normal mi?

ExtReZ

Centipat
Merhaba. Benım Gigabyte GTX1660 Ti ekran kartı boştayken 50 derece cıvarı calısıyor kart 1 yıllık bir kart. Sizce normal midir yoksa bilgisayarda Bitcoin uygulaması falan mı var? Not: Fanlar donuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde boşta GIGABYTE 1650 kartım 50 derecelerde ama fanlar kapalı tabii oyuna girdiğimde maks. 68 derece gördüm. O yüzden oyuna girince çok yükselmediği için dert etmiyorum.

Karttan karta değişir. Benim 3070 Gaming Z Trio hem boşta hem yükte 50-60 arası gidip geliyor. Genelde üreticiler kartları 50 dereceden sonra fan çalıştırmaya ayarlıyor. Bu sayede bi tık daha sessiz kullanım sağlıyorlar.

Gayet normal bir değer bence. Boşta 50 biraz çok gibi ama bende de asus tuf gaming 1660ti var boşta 30-40 arası oluyor. Artık çoğu kart 50-55 dereceye kadar fan açmıyor. Bu yüzden bu dereceye gelmesi normaldir. Oynarken ve yük altındayken nasıl değerler?

Gayet normal bir değer bence. Boşta 50 biraz çok gibi ama bende de ASUS TUF Gaming 1660 Ti var boşta 30-40 arası oluyor. artık çoğu kart 50-55 dereceye kadar fan açmıyor. Bu yüzden bu dereceye gelmesi normaldir. Oynarken ve yük altındayken nasıl değerler?

Hocam ama fanlar calısırken derece bu fanlar 50 derecede calısıyor nedense.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı