B brightlord Megapat Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 152 11 Aralık 2022 #11 ExtReZ dedi: Hocam ama fanlar calısırken derece bu fanlar 50 derecede calısıyor nedense. Genişletmek için tıkla... fanların 50 derecede çalışması normal, kartlar fabrikasyon 50 de açıyor fanları önemli olan yük altında kaç derecede olduğu ağır bir oyun aç. Bak bakalım kaç dereceyi görüyor.
ExtReZ dedi: Hocam ama fanlar calısırken derece bu fanlar 50 derecede calısıyor nedense. Genişletmek için tıkla... fanların 50 derecede çalışması normal, kartlar fabrikasyon 50 de açıyor fanları önemli olan yük altında kaç derecede olduğu ağır bir oyun aç. Bak bakalım kaç dereceyi görüyor.
ExtReZ Centipat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 11 Aralık 2022 #12 brightlord dedi: Normal değil, genelde 30 35 de filan başlar, kartın boşta olduğuna emin misin? Yük altında kaç derece ona da bak 80'i geçiyorsa var bir sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Hocam Marvel Spider-Man oyununda 63 64 derece.
brightlord dedi: Normal değil, genelde 30 35 de filan başlar, kartın boşta olduğuna emin misin? Yük altında kaç derece ona da bak 80'i geçiyorsa var bir sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Hocam Marvel Spider-Man oyununda 63 64 derece.
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 11 Aralık 2022 #13 ExtReZ dedi: Hocam Marvel Spider-Man oyununda 63 64 derece. Genişletmek için tıkla... Normal o zaman ama yinede Kaspersky ile tarama yapın lütfen.
ExtReZ dedi: Hocam Marvel Spider-Man oyununda 63 64 derece. Genişletmek için tıkla... Normal o zaman ama yinede Kaspersky ile tarama yapın lütfen.
B brightlord Megapat Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 152 14 Aralık 2022 #14 ExtReZ dedi: Hocam Marvel Spider-Man oyununda 63 64 derece. Genişletmek için tıkla... Problem yok 65 derece çok iyi bir sıcaklık.
ExtReZ dedi: Hocam Marvel Spider-Man oyununda 63 64 derece. Genişletmek için tıkla... Problem yok 65 derece çok iyi bir sıcaklık.
ExtReZ Centipat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 14 Aralık 2022 #15 Tyrus dedi: Normal o zaman ama yine de Kaspersky ile tarama yapın lütfen. Genişletmek için tıkla... Yaptım birkaç Visual Studio seyını vırus olarak algıladı onun dısındada 1 2 şey cıktı sıldı onları sıkıntı yok su an.
Tyrus dedi: Normal o zaman ama yine de Kaspersky ile tarama yapın lütfen. Genişletmek için tıkla... Yaptım birkaç Visual Studio seyını vırus olarak algıladı onun dısındada 1 2 şey cıktı sıldı onları sıkıntı yok su an.