Hocam hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum Geforce Experience arkadaşım ve ben (ikimizin de ekran kartları Nvidia) yükledik ve bir sürü oyunumuz açılmadı. Bizde mecburen Geforce Experience'ı sildik ve açılmayan oyunları da silmek zorunda kaldık.
Hocam hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum GeForce Experience arkadaşım ve ben (ikimizin de ekran kartları NVIDIA) yükledik ve bir sürü oyunumuz açılmadı. Bizde mecburen GeForce Experience'ı sildik ve açılmayan oyunları da silmek zorunda kaldık.
Hocam sürücü kaynaklı olabilir mi? Ayrıca oyunları Experience'tan açarsanız açılmayabiliyor bu bir sorun değil. Orada yaptığınız ayarlar oradan açmasanızda oyun içine işleniyor. Oyunu kendi kısayolundan açın zaten.
Hocam sürücü kaynaklı olabilir mi? Ayrıca oyunları Experience'tan açarsanız açılmayabiliyor bu bir sorun değil. Orada yaptığınız ayarlar oradan açmasanızda oyun içine işleniyor. Oyunu kendi kısayolundan açın zaten.
Yok hocam uygulamadan açmaya çalışmadan açılmıyor. Ama böyle bir sorunun olmaması için Geforce Experience'ı kurarken bir ayar yapabiliyorsunuz. Oyunları optimize etme gibi bir ayardı. Onu kapatırsanız sorun olmuyor.