GTX 1660 Ti Dying Light düşük FPS

Eskopya27

Centipat
Oyunda düşük FPS alıyorum. Sistemim 1660 Ti i7 9750H 16 GB RAM (Monster Tulpar T7 v19.3). 1660 Ti testlerinde oyunda herkes 80 90 FPS alıyor ama ben oyunda 35 40 50 FPS alıyorum. Bunun çözümü nedir?
En yüksek grafiklerde*

Son düzenleme:
Var bende bu uygulama yarın gene aynı sıkıntı olursa atarım fotoğraf

Korsana destek vermiyoruz, orijinal aldığınız zamanda olursa gelin yardımcı olalım.

Normalde ben de başta belirttim, ama ufak bir tolerans göstermek istedim kendisine, aslında bu konuda hassas olmak lazım dediğiniz gibi.

oyuna başladığımda 70 80 fps veriyordu birden yarıya indi. Tek oyunda da değil oyunun ana menüsünde bile fps yarılanıyor.

Dosya Ekleri

• nwwhehwh.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 85
oyuna başladığımda 70 80 fps veriyordu birden yarıya indi. Tek oyunda da değil oyunun ana menüsünde bile fps yarılanıyor.

Sıcaklık ve çalışma frekanslarında bir problem gözükmüyor, size önerebileceğim şey, bilgisayarı şarjda ve yüksek performans güç modunda oynamanız. Bunun haricinde oyunu açtıktan sonra görev yöneticisine girip oyunun exe'sini bulup sağ tıklayın, önceliği ayarla kısmını high ya da higher than usual'a getirdikten sonra o kısmın öncelik ayarının yüksekte kaldığını sık sık kontrol edin, çünkü kendiliğinden normal'e geri dönebiliyor. Ayrıca grafik ayarlarından görüntü modunu windowed fullscreen'a alıp, V-sync'i kapalı tutmayı unutmayın.

değerlerde ekran kartı kendini çok az kullanıyor gibi ve sıcaklığı düşük seviyede. laptop şarjda ve en yüksek performansta sadece bu oyunda sıkıntı oluyor. Dediğin exe olayını yaptım fps hala aynı düşük seviyedeydi. Grafik ayarlarım dediğin gibiydi her zaman ona rağmen böyle

Dosya Ekleri

• şöyle.png
    900,7 KB · Görüntüleme: 77

Söylediğim işlemlerin hepsini dikkatli bir şekilde uyguladınız mı?

Eki Görüntüle 553670

Evet uyguladım. Son durum bu. Ekran kartını kullanamıyor oyun sanki. Çünkü oyunlarda 1800 1700 1900 mhz alırım ama attığım fotolarda düşük.

Ekran kartı sürücüsü güncel mi? Değilse DDU ile temiz kurulum yapıp, bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra bir de öyle deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…