GTX 1660 Ti ekran kartı ısıdan kaynaklı performansı düşüyor

Ardasss

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartım ASUS TUF GTX 1660 Ti EVO OC modeli. Isı dereceleri 85 87 derece arasında gidip geliyor garantisi bitmesine 1 yıl daha var.
Kasa modelim NZXT S340 ama ön tarafındaki paneli çıkardım 3 tane fan var önde 2 tane NZXT fan arkada 1 tane Corsair fan var.
Kasa konumum masanın üstünde. Undervolt denedim 77 dereceye kadar düştü ama ekran kartını satmayı düşünüyorum alacak adama nasıl diyeceğim 87 derece undervolt yap diye garantiye yollarsam bakım yaparlar mı?

Ekran kartım ASUS TUF GTX 1660 Ti EVO OC modeli. Isı dereceleri 85 87 derece arasında gidip geliyor garantisi bitmesine 1 yıl daha var.
Kasa modelim NZXT S340 ama ön tarafındaki paneli çıkardım 3 tane fan var önde 2 tane NZXT fan arkada 1 tane Corsair fan var.
Kasa konumum masanın üstünde. Undervolt denedim 77 dereceye kadar düştü ama ekran kartını satmayı düşünüyorum alacak adama nasıl diyeceğim 87 derece undervolt yap diye garantiye yollarsam bakım yaparlar mı?

Kasanın yanındaki cam paneli çıkartmayı dener misin? Fanlarda veya hava sirkülasyonunda sorun olabilir çünkü 120 watt ekran kartını ASUS TUF serisi bir de üstüne rahatça soğuması gerekir. Garantisi varsa ve eğer gerçekten sorun varsa tamirini bakımını yaparlar, gönder gitsin.

Son düzenleme:
Benim Afox 2060S 79 82 arasında gidiyor yakında termal bakımı yapmayı planlıyorum siz eğer yapamacak durumda iseniz under volt yapabilirsiniz veya biraz performans kaybına sebep olacak şekilde maksimum gücü düşürebilirsiniz (%85 %95 arası)

yazmayı unutmuşum kartın yanındaki bakır boruda acayip bir siyahlaşma var ilk aldığımda 70 derecelerdeydi aynı kasanın önü kapalıyken @khalyy

Technopat Haberler

Geri
Yukarı