Gökberk Haydari
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, ekran kartım; ASUS Phoenix 1660 Ti. Hediye olarak geldiği için neyin ne olduğunu bilemedim
, ekran kartımın CPU stok soğutma gibi fanı ve bloğu var. Acaba kendim arka kısmına, alta termal pad gelecek şekilde metal bir plaka yerleştirebilir miyim? Ya da soğutmasını sökerek kendim bir şeyler yapabilir miyim? ( Sıvı soğutma gibi ). Termal macun yeni olduğu halde, en düşük ayarlarda sıcaklık 70~85 arası geziyor. İnternet'te araştırdım bir sürü video ve ürünler var fakat kendi grafik kartım için olanını bulamadım.
Ekran kartım: PH-GTX1660 TI-O6G | ekran kartı | ASUS Türkiye.
Hatta şöyle bir şey buldum fakat çok maliyetli olacağı için bu ürün yerine gidip yeni bir ekran kartı alınabilir.
US $82.77 10% OFF|Bykski için ASUS TUF PH çift GTX 1660Ti GPU su bloğu O6G phoenix TUF RTX 2060 O6G oyun GPU soğutucu suyu soğutma ekran kartı|Sıvı Kendin Yap Soğutma| - AliExpress

Ekran kartım: PH-GTX1660 TI-O6G | ekran kartı | ASUS Türkiye.
Hatta şöyle bir şey buldum fakat çok maliyetli olacağı için bu ürün yerine gidip yeni bir ekran kartı alınabilir.
US $82.77 10% OFF|Bykski için ASUS TUF PH çift GTX 1660Ti GPU su bloğu O6G phoenix TUF RTX 2060 O6G oyun GPU soğutucu suyu soğutma ekran kartı|Sıvı Kendin Yap Soğutma| - AliExpress
Son düzenleme: