Selam. Sistemi yeni topladım arkadaşlar, ekran karti çalışıyor fakat fanları dönmüyor. Arkasına dokundum aşırı ısınmıştı, ben de yanmasından korkup PC'yi kapattım. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Selam. Sistemi yeni topladım arkadaşlar, ekran karti çalışıyor fakat fanları dönmüyor. Arkasına dokundum aşırı ısınmıştı, ben de yanmasından korkup PC'yi kapattım. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam donanım sıcaklığı dokunarak ölçülmez. Bir daha yapmayın bunu zarar verebilirsiniz. Belli sıcaklıkların altında dönmemesi normaldir ısınınca otomatik çalışır zaten.
Bir oyuna girin bakalım dönüyor mu fanlar. Ayrıca dokunarak sıcaklık ölçülmez. Elinize çok sıcak hissettirir ama kart için çok ferahtır mesela öyle diyeyim. Bende GTX 1050 var 60 dereceden sonra dönmeye başlıyor fanlar.