GTX 1660 Ti fanları oyuna girince yüksek devirde çalışıyor

Jugger1910

Kilopat
Arkadaşlar merhaba;

Bilgisayara dün format attım ve bütün sürücüleri yükledim sistem güncel şekilde PUBG girdiğimde sıcaklık bir anda 80 dereceye fırlıyor. Boşta 50-55 derece arası çalışıyor. Fan ayarlarını yapıyorum ama kendi kafasına göre direkt fanları %100'e alıyor, soğutmayı da yapamıyor açıkçası 80 dereceden düşüremiyor. Ne yapacağımı şaşırdım ve format öncesi böyle bir sıkıntı yoktu.

Video

Videoya bakamıyorum. Lütfen video ayarlarını günceller misiniz?

Sürücüyü kaldırıp NVIDIA'nın sitesinden tekrar yüklemeyi dene.

Videoya bakamıyorum. Lütfen video ayarlarını günceller misiniz?
Gizliden çekmeyi unutmuşum pardon şimdi izleyebilirsiniz.

Deniyorum şimdi kardeşim umarım faydası olur.

Msi afterburner ayalarında fana gelip ordaki kullanıcı ayarlı fan kontrolünü aç vardır o tiki kapatıp deneyin

Driver'ı kaldırıp reset attım yenisini indirmeden otomatik driver yükledi nasıl yapacağım ? Windows10

Msi afterburner ayalarında fana gelip ordaki kullanıcı ayarlı fan kontrolünü aç vardır o tiki kapatıp deneyin
o ayarlar fayda etmedi ne yaptıysam dediğini daha önce yaptım

Driver'ı kaldırıp reset attım yenisini indirmeden otomatik driver yükledi nasıl yapacağım? Windows 10

O ayarlar fayda etmedi ne yaptıysam dediğini daha önce yaptım

Başka bir fikrim yok maalesef

@Amanita driverları tekrar kurdum fayda yok yine aynı ısınıyor direk.

Arkadaşlar ekran kartını söktüm içini temizledim termal macun resmen kurumuş Macun değişimini yaptım sorun düzeldi ama bir anda böyle yapması enteresan açıkcası...

macun çok önemli soğutma anlamında işlemci 6 ayda bir ekran kartı yılda veya 6 ayda bir yapılmalı tabikide temizlik çok önemli kasanın içi toz doluysa yine ısınmaya yol açabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…