Çözüldü GTX 1660 Ti fanların aniden hızlanması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Limon16

Decapat
GTX 1660 Ti ekran kartına sahibim, bazen fanları birden hızlanıp yavaşlıyor. Nedenini anlamış değilim; kafama takıldı, sormak istedim, bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Kanka sen fan ayarını otomatikmi yoksa manuel mi yaptın otomatik ise sistem kendisi ayarlıyor fan ayarını o yüzden olabilir ya da sen fan ayarlarını kurçaladıysan ondanda olabilir sana eğer fan ayarlarını kurçaladıysan sana tavsiyem kullandın driver programını sıfırla. Ayarlar sıfırlanır.
GTX 1660 Ti ekran kartına sahibim, bazen fanları birden hızlanıp yavaşlıyor. Nedenini anlamış değilim; kafama takıldı, sormak istedim, bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Normal bir durum diye biliyorum. Laptoplarda da aynısı olabiliyor bunun hatta. Bazen kendi kendine bir kaç saniyeliğine hızlanır ve sonra yavaşlar.

Kanka sen fan ayarını otomatikmi yoksa manuel mi yaptın otomatik ise sistem kendisi ayarlıyor fan ayarını o yüzden olabilir ya da sen fan ayarlarını kurçaladıysan ondanda olabilir sana eğer fan ayarlarını kurçaladıysan sana tavsiyem kullandın driver programını sıfırla. Ayarlar sıfırlanır.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı