GTX 1660 Ti FPS ve Sıcaklık Değerleri

Ulaş Çakmak

Decapat
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki gibi bir dizüstü bilgisayara sahibim. Sistemdeki sıcaklık değerleri ve FPS değerlerinin kaç olması gerektiğini tam bilmediğim için size sormak istedim. Sadece 3 oyunda test etme şansım oldu ve Rainbow Six Siege'de 95-130 arası değerler (Her ayar en yüksekte sadece TAA olanı yükseltmedim.) CS:GO'da olabilecek en yüksek ayarlarda 130-190 arası ve Batman Arkham Knight oyununda ise 65-90 arası FPS değerleri alıyorum. (Batman'da maksimum 90 alıyor ayarlar yüzünden.) Sıcaklık ise işlemcide maksimum 76, ekran kartında ise maksimum 75'i gördüm.
  • I7-9750H
  • GTX 1660Ti
  • Max-Q Design 16GB 2666MHz RAM
  • 17'3 inch 144 Hz FHD Ekran
  • 512 GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Rainbowda 95-130 fps yazmışsın sıcaklık değerleri sandım yuh dedim.Gayet normal ama işlemci biraz fazla ısınmış gibi ama oda sıcaklığından flndır diye düşünüyorum.

Gayet normal değerler.
Rainbowda 95-130 fps yazmışsın sıcaklık değerleri sandım yuh dedim.Gayet normal ama işlemci biraz fazla ısınmış gibi ama oda sıcaklığından flndır diye düşünüyorum.
Laptop olduğunu hesaba katarsanız işlemci sıcaklığı az bile. Bölgeden bölgeye de değişebiliyor hem.

Aslında daha yeni bir soğutucu aldım ancak pek bir fark oluşmadı. Rampage AD-RC3 soğutucunun modeli.
Gayet normal değerler.

Laptop olduğunu hesaba katarsanız işlemci sıcaklığı az bile. Bölgeden bölgeye de değişebiliyor hem.
Anladım bende elimi koyduğumda elim bayağı ısındığı için bir problem var sanmıştım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…