GTX 1660 Ti Gaming X vs ROG STRIX GTX 1660 Ti

2060 almak kötü fikir değil açıkcası ama ben ekran kartını çok yüksek tutup kasa olsun anakart olsun ram olsun bunları düşük tutmak da istemiyorum. Rog için verdiğiniz link de farkettiyseniz kutu üzerinde 1060 yazıyor. Şu an Rog fiyatları yanlış bilmiyorsam 2600 TL den aşağı yok.
Linkini verdiğiniz 2060 ları inceliyorum. Ama en başta söylediğim gibi benim için sadece performans değil, soğutma ve sessizlik de önemli. 2060 alıp 80-90 derecede oyun oynarken fan sesi duymak istemiyorum. Zaten bu yüzden ekran kartı modelini düşük tutup üretici yi yüksek tutuyorum. Galax olsun Zotac olsun bunlar kötü markalar değil tabiki. Ama soğutma ve ses de asus ve msi bi tık daha iyi olduğu için bu markalara yöneldim.
Resmi yanlış koymuşlar büyük ihtimal çünkü yorumlara bakarsanız 1660 ti geldiği görülüyor.

Resmi yanlış koymuşlar büyük ihtimal çünkü yorumlara bakarsanız 1660 ti geldiği görülüyor.
Anladım teşekkür ederim.
Rog strıx alıcaksam eğer dik koymak için uygun bi kasa da lazım sanırım benim için. Bunun için önerebileceğiniz bi kasa var mı? Ön ve üst panelin mesh olması tercihimdir. Üst olmasa bile aktif bir soğutma için ön panel mesh olmalı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Anladım teşekkür ederim.
Rog strıx alıcaksam eğer dik koymak için uygun bi kasa da lazım sanırım benim için. Bunun için önerebileceğiniz bi kasa var mı? Ön ve üst panelin mesh olması tercihimdir. Üst olmasa bile aktif bir soğutma için ön panel mesh olmalı diye düşünüyorum.
kasa.

Önermiş olduğunuz kasa çok güzel teşekkür ederim. Ekran kartımı takmak için lazım olan aparat için her hangi bi öneriniz var mı? Kusuruma bakmayın , kartı dik takma ile ilgili çok bilgim yok. Bu şekilde bağlayınca çok fps kaybetmek istemiyorum bu yüzden biraz kaliteli olmalı aparat. Ama fiyat olarak da beni çok zorlamamalı.

Önermiş olduğunuz kasa çok güzel teşekkür ederim. Ekran kartımı takmak için lazım olan aparat için herhangi bir öneriniz var mı? Kusuruma bakmayın, kartı dik takma ile ilgili çok bilgim yok. Bu şekilde bağlayınca çok FPS kaybetmek istemiyorum bu yüzden biraz kaliteli olmalı aparat. Ama fiyat olarak da beni çok zorlamamalı.

Kaliteli riser kablo lazım fiyatları biraz tuzlu daha ucuzları var ama kalitesi nasıl bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı