GTX 1660 Ti Gaming X vs ROG STRIX GTX 1660 Ti

Resmi yanlış koymuşlar büyük ihtimal çünkü yorumlara bakarsanız 1660 ti geldiği görülüyor.

Resmi yanlış koymuşlar büyük ihtimal çünkü yorumlara bakarsanız 1660 ti geldiği görülüyor.
Anladım teşekkür ederim.
Rog strıx alıcaksam eğer dik koymak için uygun bi kasa da lazım sanırım benim için. Bunun için önerebileceğiniz bi kasa var mı? Ön ve üst panelin mesh olması tercihimdir. Üst olmasa bile aktif bir soğutma için ön panel mesh olmalı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
kasa.

Önermiş olduğunuz kasa çok güzel teşekkür ederim. Ekran kartımı takmak için lazım olan aparat için her hangi bi öneriniz var mı? Kusuruma bakmayın , kartı dik takma ile ilgili çok bilgim yok. Bu şekilde bağlayınca çok fps kaybetmek istemiyorum bu yüzden biraz kaliteli olmalı aparat. Ama fiyat olarak da beni çok zorlamamalı.

Kaliteli riser kablo lazım fiyatları biraz tuzlu daha ucuzları var ama kalitesi nasıl bilmiyorum.

Kaliteli riser kablo lazım fiyatları biraz tuzlu daha ucuzları var ama kalitesi nasıl bilmiyorum.
Riser kabloya ayrıca bir para vermeyi düşününce msi gaming x daha mantıklı geliyor. Böylece işlemciyi 2600x yerine 3500x alabilirim yada 3600 bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…