Yavuz YIlmaz Megapat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #11 erenus dedi: Sadece ekran kartı nedir ve ekran kartını satıyor musunuz? Çok pahalı değilse ekran kartını alma gibi bir niyetim var. Genişletmek için tıkla... direkt sistemi mi satıyorum ekran kartı gtx 1060 6gb ASUS
erenus dedi: Sadece ekran kartı nedir ve ekran kartını satıyor musunuz? Çok pahalı değilse ekran kartını alma gibi bir niyetim var. Genişletmek için tıkla... direkt sistemi mi satıyorum ekran kartı gtx 1060 6gb ASUS
E erenus Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #12 Yavuz YIlmaz dedi: Direkt sistemi mi satıyorum ekran kartı GTX 1060 6 GB ASUS Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben sadece ekran kartı bakıyorum 4 GB'lık.
Yavuz YIlmaz dedi: Direkt sistemi mi satıyorum ekran kartı GTX 1060 6 GB ASUS Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben sadece ekran kartı bakıyorum 4 GB'lık.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #13 hkn0zdmr dedi: Hangi programlar ile test yapayım ? Genişletmek için tıkla... Aida64 ve FurMark önerebileceğim programlardır. Kozmetik konusunda da tüm bileşenleri inceleyin tabii.
hkn0zdmr dedi: Hangi programlar ile test yapayım ? Genişletmek için tıkla... Aida64 ve FurMark önerebileceğim programlardır. Kozmetik konusunda da tüm bileşenleri inceleyin tabii.