Elimde şu an da NVIDIA ASUS ROG STRİX 1660 Tİ OC ekran kartı mevcuttur.
24 inç 144 Hz 1 ms bir monitör alacağım. (27 inç ve curved uygun bulursam)
Bütçem 1500-2000 TL dolaylarındadır. Akıcı oyunlar oynayacağım.
VA, TN, IPS gibi panel tipleri varmış hiçbir bilgim olmadığı için değerli bilgilerinizi rica ediyorum.
Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
MSI Optix MAG271CV 27 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! MSI Optix MAG271CV 27 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Samsung LC24FG73FQMXUF 23.5" 1ms (Display+2xHDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Önerebilirim.
Amazon.com.tr Üzerinden alırsanız problemli bir ürün gelme halinde daha kolay işlem yaptırırsınız.
Elimde servisten değişim olan Msi Mag241c mevcut. Kutusunu henüz açmadım. İlgilenir iseniz beni etiketeyerek ya da mesajımı alıntı yaparak cevaplayın. 1400 lira düşünüyorum. 2018 Kasım ayında alındı.
Elimde şu an da NVIDIA ASUS ROG STRİX 1660 Tİ OC ekran kartı mevcuttur.
24 inç 144 Hz 1 ms bir monitör alacağım. (27 inç ve curved uygun bulursam)
Bütçem 1500-2000 TL dolaylarındadır. Akıcı oyunlar oynayacağım.
VA, TN, IPS gibi panel tipleri varmış hiçbir bilgim olmadığı için değerli bilgilerinizi rica ediyorum.
Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
İps panel 144hz 1ms , uzun süre piyasayı domine edecek bir ekran.
1280 TL şuan burada son 1 ürün diyor başka satıcılarıda var bakabilirsiniz.