GTX 1660 Ti için 144 Hz monitör önerisi

Bütçe sınırsız mı, belirtilmemiş de

VA panel almanı öneririm TN panelde üzmez ama ölü pixeli olmayan bir VA panel daha iyidir.

1660 Ti'nin 1080p üzeri çözünürlüklerde 144 FPS (FPS=Hz) verebileceğini sanmam; Seçiminizi ona göre şekillendirin bence...

1660 Ti'nin 1080p üzeri çözünürlüklerde 144 FPS (FPS=Hz) verebileceğini sanmam; Seçiminizi ona göre şekillendirin bence...
Neden vermesin ki? İlla yüksek ayararda oynamasına gerek yok. CS:GO gibi oyunlar oynuyorsa zaten almaması mantıksız olurdu ancak adam ne oynadığı oyunları söylemiş ne bütçe söylemiş. Konuyu açıp bırakıyorlar, sorulara cevap vermiyorlar.

@196444 Yaptığınız yorum o kadar saçma ki, lütfen bilginiz olmayan konularda insanları yönlendirme yapmayın. 144 Hz monitör olunca 144 FPS'yi her oyunda görmesine gerek yok. 2070 bile 1080p'de çoğu oyunda yüksek ayarlarda 144 FPS'yi veremiyor o zaman kimse almasın 144 Hz monitör.

Öncelikle üslubunuza dikkat etmenizi öneriyorum... Ve evet, 144 FPS alamayacağınız bir sistemde 144 Hz monitör alacağım diye boşu boşuna masrafa girilmesine gerek yok.
...adam ne oynadığı oyunları söylemiş ne bütçe söylemiş. Konuyu açıp bırakıyorlar, sorulara cevap vermiyorlar.
O da kendi bileceği iş...

Son düzenleme:
144hz monitor gelecege donuk olsun diye aslinda 144fps almayi planlamiyorum zaten. Sonradan gpu yukseltirim

Öncelikle üslubunuza dikkat etmenizi öneriyorum...
Arkadaşın üslubunda bir sıkıntı yok. Bilgin olmadan konuşmamanı birileri söylemek zorunda
144 FPS alamayacağınız bir sistemde 144 Hz monitör alacağım diye boşu boşuna masrafa girilmesine gerek yok.
Boşu boşuna masraf olmuyor. Masaüstünde fare imlecinde bile gözle görülür fark var. Oyun testlerine bak. O kartla günümüz oyunlarında orta-yüksek karışık ayarlarda 144 FPS alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…