RobinReyiz Decapat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 70 Yer Rize Çayeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 Ekran kartıma birkaç ay önce overclock yapmıştım. Şimdi tekrar yapsam bir şey olur mu? Sistem: GTX 1660 Ti Phoenix 16 GB RAM i7 4790
Ekran kartıma birkaç ay önce overclock yapmıştım. Şimdi tekrar yapsam bir şey olur mu? Sistem: GTX 1660 Ti Phoenix 16 GB RAM i7 4790
MrDentist Kilopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 956 Çözümler 22 16 Mart 2021 #2 Overclock üstüne koyarak ilerleyen bir şey değildir. Yeniden overclock yapacaksanız yapın. Eskisi iptal olacak, yenisiyle yola devam edeceksiniz.
Overclock üstüne koyarak ilerleyen bir şey değildir. Yeniden overclock yapacaksanız yapın. Eskisi iptal olacak, yenisiyle yola devam edeceksiniz.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 16 Mart 2021 #3 Düzgün değerler yakalanmadıktan sonra neden olmasın, yapabilirsiniz ama tavsiye etmem işlemciniz bunu besleyeceğinden emin değilim.
Düzgün değerler yakalanmadıktan sonra neden olmasın, yapabilirsiniz ama tavsiye etmem işlemciniz bunu besleyeceğinden emin değilim.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #4 Yapılır ama phoenix kart için voltaj vermenizi önermiyorum bazılarının elinde kaldı.
RobinReyiz Decapat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 70 Yer Rize Çayeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #5 MrDentist dedi: Overclock üstüne koyarak ilerleyen bir şey değildir. Yeniden overclock yapacaksanız yapın. Eskisi iptal olacak, yenisiyle yola devam edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Overclock yaptıktan birkaç ay sonra FPS overclocktan önceki değerlerine düşer mi?
MrDentist dedi: Overclock üstüne koyarak ilerleyen bir şey değildir. Yeniden overclock yapacaksanız yapın. Eskisi iptal olacak, yenisiyle yola devam edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Overclock yaptıktan birkaç ay sonra FPS overclocktan önceki değerlerine düşer mi?
MrDentist Kilopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 956 Çözümler 22 16 Mart 2021 #6 Mevcut overclock bozulursa, gelen güncellemeler performansı düşürürse, ekran kartı ısınıp frekans kısmaya başlamışsa FPS düşebilir. Kısaca birçok sebebi olabilir bu durumun.
Mevcut overclock bozulursa, gelen güncellemeler performansı düşürürse, ekran kartı ısınıp frekans kısmaya başlamışsa FPS düşebilir. Kısaca birçok sebebi olabilir bu durumun.