GTX 1660 Ti için monitör önerisi

U.Altun

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar yeni GTX1660Ti Rog Strix sistem topladım fakat monitörüm yok. Biraz araştırma yaptım ve IPS panel monitörler tavsiye edildiğini gördüm. Daha doğrusu IPS > VA > TN şeklinde. Bu doğrultuda bütçeme uygun birkaç monitör buldum. Profesyonel oyuncu değilim fakat oyun oynamayı severim hikaye tabanlı, rekabetçi farketmez. Arada filmde izlerim. Ekran kartım Nvidia olduğu için G-Sync monitörlere bütçem yetmiyor bu sebeple FreeSync monitör alıp Display Port ile görüntü sağlayıp G-Sync kullanacağım. Monitörlerden anlamadığım için hem IPS hem TN panelleri ekledim. Önerilerinizi almak ve artık monitörü alıp rahatlamak istiyorum :).

IPS Panel Monitörler
TN Panel Monitörler

Monitör için kalan bütçem 750 - 900 TL arası olduğu için ve markalar arasında kararsız kaldım. Bende isterim bütçeyi artırıp 144Hz monitör almak fakat olmayınca olmuyor :). Alacağım monitörün beni en az 3 sene idare etmesi, oyunlarda yırtılma gibi sorunlarla karşılaştırmaması (sürekli) yeterli olucaktır. Yukarıda belirttiğim gibi profesyonel bir oyuncu değilim, oyunları akıcı ve düzgün bir şekilde oynatması yeterli olucaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG , LoL , CS:GO gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsan, bütçeni biraz daha arttırıp 144Hz 1MS bir monitör almanı öneririm.

Bütçenizi artırma şansınız varsa 144hz, 1ms monitör öneririm. Ancak bütçe kısıtlı ise VX2457-MHD modeli iyidir.

Kardeşim belirttigin philips monitörü 3 gün önce aldım. Gayet dolgun ve canlı renkleri var memnun kaldım ben şahsen herhangi Bi problem yaşamadım. Bende senin gibi baya araştırdım ama gidip görerek zevkine hitap eden monitörü almanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı