U.Altun
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba arkadaşlar yeni GTX1660Ti Rog Strix sistem topladım fakat monitörüm yok. Biraz araştırma yaptım ve IPS panel monitörler tavsiye edildiğini gördüm. Daha doğrusu IPS > VA > TN şeklinde. Bu doğrultuda bütçeme uygun birkaç monitör buldum. Profesyonel oyuncu değilim fakat oyun oynamayı severim hikaye tabanlı, rekabetçi farketmez. Arada filmde izlerim. Ekran kartım Nvidia olduğu için G-Sync monitörlere bütçem yetmiyor bu sebeple FreeSync monitör alıp Display Port ile görüntü sağlayıp G-Sync kullanacağım. Monitörlerden anlamadığım için hem IPS hem TN panelleri ekledim. Önerilerinizi almak ve artık monitörü alıp rahatlamak istiyorum
.
IPS Panel Monitörler
Monitör için kalan bütçem 750 - 900 TL arası olduğu için ve markalar arasında kararsız kaldım. Bende isterim bütçeyi artırıp 144Hz monitör almak fakat olmayınca olmuyor
. Alacağım monitörün beni en az 3 sene idare etmesi, oyunlarda yırtılma gibi sorunlarla karşılaştırmaması (sürekli) yeterli olucaktır. Yukarıda belirttiğim gibi profesyonel bir oyuncu değilim, oyunları akıcı ve düzgün bir şekilde oynatması yeterli olucaktır.
IPS Panel Monitörler
- LG 24MP59G-P 23.8” 1ms 75Hz FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör ( 875 TL )
- Philips 242V8A 23.8" 4ms 75Hz Freesync DP-HDMI+VGA IPS Gaming Monitör ( 795 TL )
- Asus 21.5" VP228QG 1920x1080 1ms / 75Hz HDMI / DP / VGA FULL HD FreeSync Monitör ( 830 TL )
- AOC G2260VWQ6 21.5" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü ( 750 TL )
- Viewsonic VX2457-MHD 23.6" 1ms 75hz (Analog+HDMI+Display) AMD FreeSync™ Full HD Oyuncu Monitör ( 825 TL )
- AOC G2590VXQ 24.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) FreeSync Full HD Oyuncu Monitörü ( 885 TL )
Monitör için kalan bütçem 750 - 900 TL arası olduğu için ve markalar arasında kararsız kaldım. Bende isterim bütçeyi artırıp 144Hz monitör almak fakat olmayınca olmuyor
Son düzenleyen: Moderatör: