Merhaba ben ilanda 3.750 TL'ye GTX 1660 Ti buldum gayet temiz olduğunu ve bir süredir kullanmadığını kutusunda ambalajı ile durduğunu açıklamaya yazmış ve resimlerde de gözüküyor mining yapılmamıştır diyor bir de biraz pazarlıkla bunu alıp tekrar satmak mantıkli mi sizce al sat yapmak istiyorum.
Merhaba ben ilanda 3.750 TL'ye GTX 1660 Ti buldum gayet temiz olduğunu ve bir süredir kullanmadığını kutusunda ambalajı ile durduğunu açıklamaya yazmış ve resimlerde de gözüküyor mining yapılmamıştır diyor bir de biraz pazarlıkla bunu alıp tekrar satmak mantıkli mi sizce al sat yapmak istiyorum.
Galax 1650 Super'i 2.2K ya aldık bugün arkadaşıma Param Güvende ile 2.5k ya denk geldi birtik pahalı gibi. Ama piyasasini bilmediğim için bir şey diyemem.
Güvenliği sorun etmeyenlere havale öner bence bu işi daha önce de yaptığını kanıtla. Bana da para lazım gerçi herkese lazım da ahahhaha bilmiyorum ben de mi girsem bu al sat işine? Nereden başlayacağımı bilmiyorum ama. Bir de ben biraz sabırsızım bu konularda. Neyse konu dağılmasın, alan olur neden olmasın temiz kart diyorsa güveniyorsan eğer... 1660 Tİ da güzel parça bence hala piyasası var