Bütçenizi buna yettirmeye çalışın.
![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sıkıntı olmaz hocam.Bütçeme en yakın Amazon'da var sanırım. Daha önce Amazon'dan alışveriş yapmadım. Sahte çıkma veya dolandırılma gibi bir olay olmaz değil mi?
Maalesef bu 1-2 yıl içinde ekran kartı gibi pahalı bir materyale yetecek kadar param olmayacak. Onun için şimdiden bütçeme uygun en iyi işlemciyi alayım diyorum.R5 2600 GTX 1660 Ti için bence gayet yeterli bir işlemci. İleride daha güçlü bir ekran kartına geçme niyetiniz var ise Ryzen 5 5500 yerine Ryzen 5 5600 alın ve rahat edin. Ryzen 5 5500 tıpkı Ryzen 5 3600 gibi orta seviyenin biraz üstünde ekran kartı taktığınızda artık yetersizliğini hissettirecek bir işlemci çok da ileriye dönük sayılmaz.
Maalesef bu 1-2 yıl içinde ekran kartı gibi pahalı bir materyale yetecek kadar param olmayacak. Onun için şimdiden bütçeme uygun en iyi işlemciyi alayım diyorum.
Maalesef bu 1-2 yıl içinde ekran kartı gibi pahalı bir materyale yetecek kadar param olmayacak. Onun için şimdiden bütçeme uygun en iyi işlemciyi alayım diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.