Çözüldü GTX 1660 Ti ile monitöre görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alpkanpolat

Hectopat
ASUS B450 PLUS GAMING anakartım var. Ekran kartından HDMİ ile televizyondan görüntü alıyorum.
ASUS ROG STRİX 1660 Tİ ekran kartım var.
Windows kurulumunu sağladım. Televizyona HDMİ kablosu ile bağladığımda görüntü alıyorum.
Monitör VGA çıkışlı anakartım da DVİ girişi var dönüştürücü ile bağlıyorum fakat görüntü alamıyorum. Anakartta HDMİ yerine kabloyu takamıyorum. Oturttamadığımı düşünüyorum fakat diğer girişlerde problem yok onları kullanabiliyorum.
Engin bilgilerinizi rica ederim.
Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakartınızdan görüntü alabilmek için dahili GPU ve iGPU özelliği bulunması gerekiyor.
İşlemcinizde dahili GPU yoksa, anakarttan görüntü alamazsınız.
Ekran kartı üzerindeki çıkışları kullanmak zorundasınız.
Anakartınızdan görüntü alabilmek için dahili GPU ve iGPU özelliği bulunması gerekiyor.
İşlemcinizde dahili GPU yoksa, anakarttan görüntü alamazsınız.
Ekran kartı üzerindeki çıkışları kullanmak zorundasınız.

Çözüm
İşlemcim Ryzen 5 3600, bu durumda anakart ve işlemciden dahili GPU olmadığı için görüntü alamıyorum. Ekran kartından HDMİ ile monitöre bağlayıp görüntü alırım diye düşünüyorum.

İşlemcim Ryzen 5 3600, bu durumda anakart ve işlemciden dahili GPU olmadığı için görüntü alamıyorum. Ekran kartından HDMİ ile monitöre bağlayıp görüntü alırım diye düşünüyorum.
Evet, ekran kartının çıkışlarından birini kullanmanız gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı