GTX 1660 Ti ile RTX 3060 Ti neden aynı para?

Olajuwon

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde 1660 Ti var ve sistem güncellemesi yapmayı düşünüyordum.
1080p oyuncusu olduğum için en üst limit ekran kartı benim için 3060 Ti olduğuna karar verdim ancak daha sonra yaptığım araştırma sonucu 1660 Ti ile 3060 Ti arasında bir fiyat farkı olmadığını gördüm. Bunun sebebi nedir? Benim göremediğimi görüp aydınlatabilirseniz çok memnun olurum.
3060 Ti ekim 2022
1660 Ti ise şubat 2019'da piyasaya çıkmış.

Dipnot: İsmi duyulmamış ekran kartı üreticileri tarafından piyasaya sunulan ekran kartı modellerinin fiyatlarına dikkat etmiyorum.

İsmi duyulmamış ekran kartı üreticileri tarafından piyasaya sunulan ekran kartı modellerinin fiyatlarına neden dikkat etmiyorsunuz?

İsmi duyulmamış ekran kartı üreticileri tarafından piyasaya sunulan ekran kartı modellerinin fiyatlarına neden dikkat etmiyorsunuz?
Çünkü 4000 serisi kartları bile 3000 serisi fiyatına göre satıyorlar ve kafalarda soru işareti oluyor.

Tabii siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz... Şaka bir yana, ismi cismi bilinmeyenlerin fiyatına pek dikkat etmemek normal değil mi? MSI var PNY var şimdi.

Tabii siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz... Şaka bir yana, ismi cismi bilinmeyenlerin fiyatına pek dikkat etmemek normal değil mi? MSI var PNY var şimdi.
İsmini sen duymadın diye bilinmedik marka olmuyor kanka Ayrıca MSI'a 3 fps için 3000 TL fazla verirsen sen bilirsin orasını xD

İsmini sen duymadın diye bilinmedik marka olmuyor kanka Ayrıca MSI'a 3 fps için 3000 TL fazla verirsen sen bilirsin orasını xD
Benim o paraları verecek durumum yok zaten, endişe yok. Kafa temiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…