GTX 1660 Ti laptop tavsiyesi

Makaleler
3
Arkadaşlar merhaba ekran kartı GTX 1660 Ti olan bir laptop arayışı içerisindeyim. Fiyatı en uygun olan laptoplara bakıyorum ve indirim kovalıyorum. Size soracağım bir soru da şu:

Ryzen R7 3750H iyi bir işlemci mi? i5-9300H, i7-9750H ve yeni 10. nesil işlemciler çok pahalı geliyor bana. Doların da yükselmesi sebebiyle fiyatlar çok pahalı. Şimdeden teşekkür ediyorum ve masaüstü PC almayacağım. Laptopa ihtiyacım var.

açıkcası laptoplarda en kaliteliyi bile alsan soğutma mükemmel olmuyor o yüzden tamamen %100 de zorlayarak kullanmak biraz zor. O yüzden intel işlemci için ekstra +2000 tl vermek bana kalırsa gereksiz. Ben intel i5 9300 kullanıyorum açıkcası undervolt yapılmadığı zaman rahat kullanım sağlamıyor. Ayrıca zamanınızın çoğunu video düzenleme için kullanmıyorsanız açıkcası Ryzen işlemci öneririm. Hem çok daha ucuz hemde ısınmıyor. Fakat 1660ti almanızı ben önermem. Daha önce laptop almadığım için bende 1660ti almayı düşünüyordum 1650 ile arasında 1800lira fark vardı. 1650 modelli olanını aldım kalan para ile bilgisayarıma RX 590 aldım çok çok çok daha memnunum. Dediğim gibi Laptopta ağır oyun oynamak biraz eziyet oluyor. Örnek vermek gerekirse GTA 5 çok yüksek ayarlarda da oynayabiliyorum. Ama fanın coşması ellerimin altının ısınmasındansa orta ayarlarda oynuyorum. Sizde eminim öyle yapacaksınız 1660ti da alsanız RTX 2060 da alsanız çok zorlayacağınızı sanmıyorum. Ama illa 1660ti isterim derseniz

https://www.hepsiburada.com/hp-15-e...HEj-tLVFV0JvrYCr_9H-055Z3LsdKfZIaAoGKEALw_wcB

bunu öneririm. Fakat kesinlikle yanında +8GB RAM daha alın Ryzen işlemcilere 8GB RAM yetmiyor

R7 3750H ile GTX 1660 Ti darboğaz yapıyor. Forumda bu ikiliden çok fazla şikayetçi arkadaş var.

R7 3750H ile GTX 1660 Ti darboğaz yapıyor. Forumda bu ikiliden çok fazla şikayetçi arkadaş var.
Yanlışım varsa düzelt ama bildiğim kadarıyla laptoptaki 1660Tİ modelleri MAX-Q modeli ryzen7 3750 ile oluşturduğu darboğaz çok düşük. O yüzden arkadaşın problem yaşayacağını sanmıyorum ama elbette benden daha bilgili arkadaşların yorumu lazım.

Butun laptoplar icin gecerli degil. Max-Q olanlar belirtiliyor zaten. Bendeki normal 1660 Ti mesela.

Msi GF65 9SC modeline bakabilirsiniz 9300h ve 1660ti bulunuyor hb’da 9300tl

Peki sizce indirim olur mu bir ay sonra? Genelde okullar kapandığı için ve yaz aylarına girdiğimiz için markalar indirim yapardı her sene. Bu sene nasıl olur sizce?

ASUS ROG STRIX G531GU-AL012T/AL188T.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…