Açıkcası laptoplarda en kaliteliyi bile alsan soğutma mükemmel olmuyor o yüzden tamamen %100'de zorlayarak kullanmak biraz zor. O yüzden Intel işlemci için ekstra +2000 TL vermek bana kalırsa gereksiz. Ben Intel i5 9300 Kullanıyorum açıkcası undervolt yapılmadığı zaman rahat kullanım sağlamıyor. Ayrıca zamanınızın çoğunu video düzenleme için kullanmıyorsanız açıkcası Ryzen işlemci öneririm. Hem çok daha ucuz hem de ısınmıyor. Fakat 1660 Ti almanızı ben önermem. Daha önce laptop almadığım için bende 1660 Ti almayı düşünüyordum 1650 ile arasında 1800LIRA fark vardı. 1650 modelli olanını aldım kalan para ile bilgisayarıma RX 590 aldım çok çok çok daha memnunum. Dediğim gibi laptopta ağır oyun oynamak biraz eziyet oluyor. Örnek vermek gerekirse GTA 5 çok yüksek ayarlarda da oynayabiliyorum. Ama fanın coşması ellerimin altının ısınmasındansa orta ayarlarda oynuyorum. Sizde eminim öyle yapacaksınız 1660 Ti'da alsanız RTX 2060'da alsanız çok zorlayacağınızı sanmıyorum. Ama illa 1660 Ti isterim derseniz.
https://www.hepsiburada.com/hp-15-e...HEj-tLVFV0JvrYCr_9H-055Z3LsdKfZIaAoGKEALw_wcB
Bunu öneririm. Fakat kesinlikle yanında +8 GB RAM daha alın Ryzen işlemcilere 8 GB RAM yetmiyor.