GTX 1660 Ti laptopta düşük FPS

Yusuf Levent

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarın özellikleri:
Acer Nitro 5 an 515-54
GTX 1660 Ti.
i7 9750H.
16 GB RAM.
Genel olarak bütün oyunlarda olması gerekenin çok altında FPS alıyorum. RDR2, Cyberpunk 2077 gibi oyunlarda kendi gözlemime göre ekran kartı az kullanılıyor. Örneğin orta ve düşük ayarlarda Cyberpunk'ta 30 civarı(herhangi bir aksiyonda oynanamayacak kadar düşüyor) FPS ve yüzde 50 civarı ekran kartı kullanımı. Aynı mekanda ayarları yükseğe çekince benzer FPS bu sefer de yüzde 90 üstü ekran kartı kullanımı oluyor. LoL, Valorant, CS:GO gibi oyunlarda iste ayarları en aşağıya çeksem bile 100'ün altında FPS alıyorum. Hatta yer yer 30'a kadar düştüğü oluyor. 2 kere garantiye yolladım bir sorun olmadığını söyleyip bakım yapıp geri yolladılar. İlk aldığımdan beri hiçbir oyunda vermesi gereken performansı veremiyor sorunu hala anlamadım.
Artık bilen birisine parayla tamir ettirmeye de açığım fakat hem sorunun belli olmaması hem de donanımsal olmadığını düşündüğümden normal bir tamirciye götürmek istemiyorum böyle bir durumda kime gösterilir o konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Bütün sürücüler güncel, arkada bşaka uygulamalar açık değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…