M Mahmut Aktas Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #1 1920x1080, 8x MSAA ayarlarında 7-8 dk test yaptım. Değerler sizce normal mi? FPS bana biraz düşük geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
1920x1080, 8x MSAA ayarlarında 7-8 dk test yaptım. Değerler sizce normal mi? FPS bana biraz düşük geldi.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 31 Mayıs 2021 #2 Maks. 58 derece gayet iyi. Hatta fazla iyi, nasıl böyle olabiliyor? Furmark üzerinden performans belirlemek biraz saçma olur.
Maks. 58 derece gayet iyi. Hatta fazla iyi, nasıl böyle olabiliyor? Furmark üzerinden performans belirlemek biraz saçma olur.
Dark Lord Vader Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.240 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #3 Fazlaca iyi.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 31 Mayıs 2021 #4 Hocam bende de 1660 Ti var GPU testini başlatıyorum 8X MSAA ile ama 4X oluyor test başlayınca.
M Mahmut Aktas Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #5 Paytak Penguen dedi: Maks. 58 derece gayet iyi. Hatta fazla iyi, nasıl böyle olabiliyor? Furmark üzerinden performans belirlemek biraz saçma olur. Genişletmek için tıkla... laptop zeminden yüksekde.Fps düşük geldi bana sizce kaç olmalı.
Paytak Penguen dedi: Maks. 58 derece gayet iyi. Hatta fazla iyi, nasıl böyle olabiliyor? Furmark üzerinden performans belirlemek biraz saçma olur. Genişletmek için tıkla... laptop zeminden yüksekde.Fps düşük geldi bana sizce kaç olmalı.
Dark Lord Vader Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.240 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #6 Mahmut Aktas dedi: Laptop zeminden yüksekde. FPS düşük geldi bana sizce kaç olmalı. Genişletmek için tıkla... FPS testini oyunlarda yaparsanız daha mantıklı olur.
Mahmut Aktas dedi: Laptop zeminden yüksekde. FPS düşük geldi bana sizce kaç olmalı. Genişletmek için tıkla... FPS testini oyunlarda yaparsanız daha mantıklı olur.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 31 Mayıs 2021 #7 Mahmut Aktas dedi: Laptop zeminden yüksekde. FPS düşük geldi bana sizce kaç olmalı. Genişletmek için tıkla... Performans modlarından hangisi ayarlı en yükseğe çekerseniz artacaktır. Bu da benim test sonucu yüksek performans modu otomatik fan. Dosya Ekleri gpu.png 24,8 KB · Görüntüleme: 169
Mahmut Aktas dedi: Laptop zeminden yüksekde. FPS düşük geldi bana sizce kaç olmalı. Genişletmek için tıkla... Performans modlarından hangisi ayarlı en yükseğe çekerseniz artacaktır. Bu da benim test sonucu yüksek performans modu otomatik fan.
ue666 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 1.484 Çözümler 15 31 Mayıs 2021 #8 FurMark ile yaptığınız testte sıcaklık, kullanım değeri ve fps değerinin stabilitesine(Min/Max fps) bakmanız daha sağlıklı olur.
FurMark ile yaptığınız testte sıcaklık, kullanım değeri ve fps değerinin stabilitesine(Min/Max fps) bakmanız daha sağlıklı olur.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 31 Mayıs 2021 #9 ue666 dedi: FurMark ile yaptığınız testte sıcaklık, kullanım değeri ve FPS değerinin stabilitesine(Min/Max FPS) bakmanız daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam benimki nasıl anlamıyorum böyle testlerden.
ue666 dedi: FurMark ile yaptığınız testte sıcaklık, kullanım değeri ve FPS değerinin stabilitesine(Min/Max FPS) bakmanız daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam benimki nasıl anlamıyorum böyle testlerden.
M Mahmut Aktas Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #10 Hermitus dedi: Performans modlarından hangisi ayarlı en yükseğe çekerseniz artacaktır. Bu da benim test sonucu yüksek performans modu otomatik fan. Genişletmek için tıkla... dengeli modda yaptım testi Dark Lord Vader dedi: FPS testini oyunlarda yaparsanız daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun
Hermitus dedi: Performans modlarından hangisi ayarlı en yükseğe çekerseniz artacaktır. Bu da benim test sonucu yüksek performans modu otomatik fan. Genişletmek için tıkla... dengeli modda yaptım testi Dark Lord Vader dedi: FPS testini oyunlarda yaparsanız daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun