Merhaba arkadaşlar. Eski sistem kaldırmıyor diye CD evde bir yere atmışım. Daha sonra Sosyal'de benzer konu açılmıştı kasma sorunu olduğu ile ilgili. (Sanırım güncelleme bekleniyormuş.) Bugün bulup yükledim ama o zaman mevcut olan sorun yine var. Oyun kontrollerinde çok ufak kasmalar var. Acaba sorunla alakalı güncelleme veya çözüm mevcut mudur?
Sistem Bilgisi:
Ekran kartı: GTX 1660 Ti
RAM: 16 GB
İşlemci: Ryzen 5 2600
Bu 1660 TI ile ilgili bugün gördüğüm 2. sorun, ilginç. Sistem özellikleri göz önüne alındığında zor görünüyor kasması. Ekran kartı driverı ve windows güncel değil mi hocam?
Merhaba arkadaşlar. Eski sistem kaldırmıyor diye CD evde bir yere atmışım. Daha sonra Sosyal'de benzer konu açılmıştı kasma sorunu olduğu ile ilgili. (Sanırım güncelleme bekleniyormuş.) Bugün bulup yükledim ama o zaman mevcut olan sorun yine var. Oyun kontrollerinde çok ufak kasmalar var. Acaba sorunla alakalı güncelleme veya çözüm mevcut mudur?
Sistem Bilgisi:
Ekran kartı: GTX 1660 Ti
RAM: 16 GB
İşlemci: Ryzen 5 2600
Bu 1660 TI ile ilgili bugün gördüğüm 2. sorun, ilginç. Sistem özellikleri göz önüne alındığında zor görünüyor kasması. Ekran kartı driverı ve windows güncel değil mi hocam?
Esasen sorun oyun çıktığında vardı ama belki benim gibi meraklısı varsa belki sonradan çözmüştür konu açmak istedim. En son güncelleme bekleniyordu yine sosyalde bir konuda da belirtmişlerdi bulursam buraya da ekleyeceğim.
Hocam oyunu alt+enter ile pencereye alın, daha sonra tekrar tam ekran yapın.
Olmadıysa ayarları kurcalayın, hepsini low yapıp sonra high yapın. Bende de böyle bir sorun olduğunda ayarları kurcaladıgımda çözülmüştü.