GTX 1660 Ti OC Dual ASUS Alınır mı?

@Salsa

Sen bence düşünce karmaşası yaşıyorsun. Açtığın konunun altında, şu anki fiyattan (2.528 TL), GTX 1660 Ti alınır mı? diye soruyorsun. Ben ve diğer arkadaşlar da RTX 2060 al diyoruz.

Sonra da 180 derece değiştirip, bu fiyata alsam, zaten RTX 2060 alırım diyorsun. Ya bizimle eğleniyorsun ya da ne yazdığının farkında değilsin. GTX 1660 Ti'ı fiyatı düşünce alacaksan, ne diye şu anki fiyattan alınır mı diye soruyorsun?

@Salsa

Sen bence düşünce karmaşası yaşıyorsun. Açtığın konunun altında, şu anki fiyattan (2.528 TL), GTX 1660 Ti alınır mı? diye soruyorsun. Ben ve diğer arkadaşlar da RTX 2060 al diyoruz.

Sonra da 180 derece değiştirip, bu fiyata alsam, zaten RTX 2060 alırım diyorsun. Ya bizimle eğleniyorsun ya da ne yazdığının farkında değilsin. GTX 1660 Ti'ı fiyatı düşünce alacaksan, ne diye şu anki fiyattan alınır mı diye soruyorsun?
Ben kendim alıcam diye sormadım zaten genel olarak sordum ve zaten cevabımı aldım bunun yerine şuan 2060 almak daha mantıklı ha fiyat düşünce belki 1660 ti alınır bilmem ama benim aldığım cevaba göre 2060 daha iyi şuan alsam alınmaz 2060 alınır düşünce belki 1060 ti alınır ben sorumun cevabını aldım(Fiyatının düşüceğinden bihaberdim arkadaş sağolsun bilgilendirdi)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı