GTX 1660 Ti OC vs RTX 2060 D6 6 GB

MkblGzl

Megapat
Merhaba. İtopya'dan RX580 Sapphire ekran kartı arızası için gönderdim firma şunu demiş.
Ürününüze yetkili servis tarafından değişim/iade kararı verildi. Fakat ürününüz stoklarımızda olmadığından ve üretimi biten bir model olduğu için stoklara gelmeyeceğinden değişim yapılamamaktadır. Tarafınıza muadil olarak aşağıda ki ürünler sunulmuştur. Talebinize istinaden işlem yapılacaktır. Dilerseniz fatura bedeliniz tutarında para iadesi gerçekleştirilebilir.

6000 TL fark.

GV-N166TOC-6GD Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC 6 GB GDDR6 192 bit ekran kartı.

7000 TL fark.

GV-N2060D6-6GD Gigabyte GeForce RTX 2060 D6 6 GB GDDR6 192 bit ekran kartı.

Fiyatlar arttı bilmiyorum ama benim eski kartı 1700'e aldım şu an kaç katı fiyata satılabilir firma bunu diyor o kadar fark var arada çok mağdur oldum sizce ne yapmalıyım çok sıkıntı yaptım zaten zor aldım şu farka bak uygun bir parça veremiyorlar.

Merhaba. İtopya'dan RX580 Sapphire ekran kartı arızası için gönderdim firma şunu demiş.
Ürününüze yetkili servis tarafından değişim/iade kararı verildi. Fakat ürününüz stoklarımızda olmadığından ve üretimi biten bir model olduğu için stoklara gelmeyeceğinden değişim yapılamamaktadır. Tarafınıza muadil olarak aşağıda ki ürünler sunulmuştur. Talebinize istinaden işlem yapılacaktır. Dilerseniz fatura bedeliniz tutarında para iadesi gerçekleştirilebilir.

6000 TL fark.

7000 TL fark.

Fiyatlar arttı bilmiyorum ama benim eski kartı 1700'e aldım şu an kaç katı fiyata satılabilir firma bunu diyor o kadar fark var arada çok mağdur oldum sizce ne yapmalıyım çok sıkıntı yaptım zaten zor aldım şu farka bak uygun bir parça veremiyorlar.

RX 580 8 GB OC 2060 6 GB tokatlıyor 7000 TL fark ne

6000 TL fark.

7000 TL fark.

Çok para, para iadesi al 2. el ekran kartı bak temiz

Şimdi izledim karşılaştırmaları dediğiniz gibiymiş arkadaştan duymuştum o yüzden böyle oldu :)
Burdan kart performanslarına bakabilirsiniz:

Bence kartını geri al. Çok para istiyorlar.
Evet çok fazla kurnazlık yapıyorlar değerinde bir şeçenek sunmadılar
Bozuk kartını geri alırsın satarsın ama ne kadar eder orası muamma.
Baktım birazda o fiyata düzgün birşey yok ikinci elde ne kadar temiz olur bilmiyorum
RX 580 8 GB OC 2060 6 GB tokatlıyor 7000 TL fark ne
Bilmiyorum ama değerinde mantıklı değil fark.
Çok para, para iadesi al 2. el ekran kartı bak temiz
Biraz baktım da sizin bir öneriniz var mı ben bulamadım
Hakkımı helal etmiyorum nasıl firmaymış güvenerek aldık sunduğu seçenekler bak sürücü kurmadan olağan şekilde görüntü geliyor ama sürücü kurulmuyor parçayı iade istedim kolay mı o kadar fark ne diyeyim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı