ArenosSsS Hectopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar herkese iyi forumlar başlıktan da anlaşılacağı üzere GTX 1660 Ti oyun testlerini yaptım. Umarım bu yaptığım 10 adet oyunun 1080P testini beğenirsiniz arkadaşlar. GTX 1660 Ti Oyun Testi
Arkadaşlar herkese iyi forumlar başlıktan da anlaşılacağı üzere GTX 1660 Ti oyun testlerini yaptım. Umarım bu yaptığım 10 adet oyunun 1080P testini beğenirsiniz arkadaşlar. GTX 1660 Ti Oyun Testi
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 8 Haziran 2020 #2 Forza Horizon 4'te MSI Afterburner çalıştırmayı nasıl başardınız? Ya da farklı bir program mı?
WhiteFountain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.063 Makaleler 1 Çözümler 19 8 Haziran 2020 #3 HakanCT dedi: Forza Horizon 4'te MSI Afterburner çalıştırmayı nasıl başardınız? Ya da farklı bir program mı? Genişletmek için tıkla... Demo sürümünde çalışıyor diye duydum.
HakanCT dedi: Forza Horizon 4'te MSI Afterburner çalıştırmayı nasıl başardınız? Ya da farklı bir program mı? Genişletmek için tıkla... Demo sürümünde çalışıyor diye duydum.
ArenosSsS Hectopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #4 WhiteFountain dedi: Demo sürümünde çalışıyor diye duydum. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle demo sürümünde çalışıyor. HakanCT dedi: Forza Horizon 4'te MSI Afterburner çalıştırmayı nasıl başardınız? Ya da farklı bir program mı? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner fakat demo sürümü olduğundan çalışabildi program.
WhiteFountain dedi: Demo sürümünde çalışıyor diye duydum. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle demo sürümünde çalışıyor. HakanCT dedi: Forza Horizon 4'te MSI Afterburner çalıştırmayı nasıl başardınız? Ya da farklı bir program mı? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner fakat demo sürümü olduğundan çalışabildi program.